Samenwerken met FPH

Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) heeft 5 bacheloropleidingen: fysiotherapie (tevens biedt FPH een Engelstalige variant), logopedie, MBRT, orthopedische technologie en podotherapie. Daarnaast bieden wij voor studenten van binnen en buiten Fontys twee minoren aan: Gezondheidszorg en Technologie (EGT) en Exploring Health Behaviour (EHB).

Beroepspraktijk

In ons onderwijs staan de (toekomstige) behoeften van de beroepspraktijk centraal. Hoe meer studenten kunnen werken aan realistische en relevante opdrachten hoe beter zij opgeleid worden tot startbekwame professionals. Samenwerken met het werkveld, zorgorganisaties, bedrijven of publieke instellingen is een belangrijke voorwaarde om toekomstbehendige zorgprofessionals op te leiden. Daarnaast is het ook een voorwaarde om tot innovatie te komen. Jouw organisatie kan hier een bijdrage aan leveren!

Welke vragen heb jij die je samen met onze studenten en docenten zou willen laten beantwoorden?
Sfeerafbeelding Fontys

Stages

In het hbo maken stages een belangrijk deel van het onderwijsprogramma uit. Stages zijn er in verschillende lengtes en niveaus, van 1 week tot een half jaar en van ‘snuffelen’ aan de praktijk tot bijna startbekwame zorgprofessional. Onze stagedocenten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden in jouw organisatie. Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Projectopdrachten

Onze studenten voeren gedurende de bachelor diverse opdrachten voor verschillende bedrijven en instellingen uit. Heb jij ook een vraag of probleem en wil je deze door onze studenten laten onderzoeken? Onze docenten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.