Zorginstelling

Nieuw talent werven

Een meerderheid van de paramedische studenten wordt meteen aangenomen na een stage of afstudeeronderzoek. De perfecte oplossing voor bedrijven om nieuw talent te werven. Zo zijn er nog meer voordelen om als bedrijf of zorginstelling samen te werken met FPH.

Sfeerafbeelding Fontys

Duurzame samenwerkingsrelatie met het werkveld

Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) helpt je als bedrijf graag bij het oplossen van specifieke ontwikkelingsvraagstukken. Op het gebied van stage, onderzoek of het organiseren van een professionele leeromgeving waar onderwijs en werkveld elkaar ontmoeten. Onderzoek is bij FPH een unieke wisselwerking tussen onderwijs, praktijkgericht onderzoek en de beroepspraktijk. We zetten de mogelijkheden van samenwerken op een rij.

Onderzoek en innovatie

Met focus op drie thema’s werkt FPH aan het vergroten van haar bijdrage aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg in het algemeen en de paramedische beroepen in het bijzonder. Deze projecten komen tot stand in nauwe samenwerking met het werkveld. Thema's:
1. Interprofessioneel samenwerken
2. Het versterken van zelfregie
3. Technologie in de zorg

Ruimte gebruiken?

Een ruimte gebruiken bij FPH voor een event? Ook dat kan. Wij stellen onze faciliteiten graag beschikbaar.
Wat we ervoor terugvragen, is dat onze studenten de events mogen bijwonen. Voor hen bij uitstek een goede mogelijkheid om kennis te maken met het werkveld.

health@fontys.nl
Sfeerafbeelding Fontys

Pers

Marketing & Communicatie staat journalisten graag te woord over de samenwerking van Fontys Paramedische Hogeschool met zorginstellingen.

Rianne van Hoek
Margreet Vossen

communicatiefph@fontys.nl