Zorgprofessionals

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon 1 van onze refereeravonden of kenniscafés bij! En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedische Hogeschool (FPH).

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Op Fontys Pro vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges.

Bezoek Fontys Pro

FPH faciliteiten en apparatuur

Je kunt bij ons ook terecht voor gebruik van apparatuur. Zoals 3D bewegingsanalyse, 3D voetprints, 3D printing, meetapparatuur, conditie en antropometrie (biodex, CPET, gezondheidscheck). Er zijn ook verschillende skillslabs met faciliteiten zoals inspanningsmetingen met sensoren, buckykamer, echografie inclusief scantrainer, fitnessapparatuur, VERT-systeem.

fontysprohealth@fontys.nl

Contact Fontys Pro health

• Brechtje Poelman
• Tinka van Bokhoven
• Sabine van Overveld

08850-74334
fontysprohealth@fontys.nl

Jij als gastdocent of afstudeerbegeleider?

Je werkt aan nieuwe ontwikkelingen binnen de paramedische zorg waarover je ongetwijfeld veel interessants te vertellen hebt. Denk er dan eens over na om de rol van gastdocent te vervullen. Of nodig een student uit om stage te lopen of af te studeren binnen jouw bedrijf of zorginstelling.

Stage- of afstudeeropdracht aanmelden

Leg een vraagstuk voor

Maak gebruik van het FPH netwerk; dat zijn niet alleen onze eigen docenten. Zoek je antwoorden op een specifiek vraagstuk, laten we dan samen kijken wat mogelijk is.

fontysprohealth@fontys.nl

Kom naar FPH events!

Aankomende events

  • 23 oktober
  • Eindhoven

  Rondetafel hbo e-health

  Midden in de Dutch Design Week (DDW) vindt de derde sessie van de Rondetafel hbo e-health plaats. Deze staat in het teken van inspiratie en ontmoeting en het creëren van een mogelijke toekomst rondom gezondheid en welzijn.

  • 12 november

  Masterclass Zin en onzin van (on)zinnige zorg

  Zorg waarvan je weet dat het werkt, moet je doen. Als je weet dat het níet werkt, moet je het niet doen. En als je niet weet óf het werkt, moet je dat uitzoeken. Laat je inspireren in deze masterclass over (on)zinzorg als onderdeel van het project TRACK-Z 2040, innovatiecommunity ziekenhuiszorg. #TEC4SocietyHEALTH

  • 18 november
  • Eindhoven

  Hoe kan 3D-gangbeeldanalyse vroegtijdige relapse klompvoet opsporen?

  Welke resultaten heeft het onderzoek met 3D-gangbeeldanalyse opgeleverd om vroegtijdige relapse van de klompvoet op te sporen? Een interessant slotsymposium met hoe het begon, de resultaten en hoe de toekomst van dit praktijkgericht project eruit ziet.

  • 21 november

  Refereeravond Autisme en communicatie binnen de hulpverlening

  Iedere hulpverlener krijgt wel eens te maken met een persoon met autisme. Zeker in de regio Eindhoven waar autisme drie- tot viermaal vaker voorkomt dan in de rest van Nederland. Autisme vraagt een andere communicatie. Maar waarom en hoe dan? Een refereeravond waarin vanuit verschillende perspectieven het thema belicht wordt.

  • 29 november
  • Eindhoven

  De educatieve 'voetafdruk' van Margreet van Putten

  Met een symposium sluit Margreet van Putten op 29 november na bijna 35 jaar gewerkt te hebben voor de opleiding podotherapie haar werkzame leven af in het onderwijs. Vele podotherapeuten leidde zij samen met een enthousiast docententeam op. Het symposium is een eerbetoon aan een vakvrouw en een vakgebied waarin het werk nog lang niet af is.

Alumni?

Klik hier