Online Kennis Event Sportkunde jaar 3

Welkom bij het Online Keuze Event van Fontys Sportkunde. Op 3 en 4 februari krijg je tussen 14.00-16.00 de gelegenheid om inhoudelijke vragen te stellen aan de docent of de ervaringsdeskundige: de student!

Managen van beweegaanbod

Je werkt aan projecten waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt over de inhoud en de uitwerking. Denk hierbij aan de realisatie van sportprogramma’s en sportevents voor een groter publiek.

Optimaliseren van sportprestaties

Binnen dit blok leer je hoe je een sport en haar sporters moet analyseren om het fysieke trainingsproces zo optimaal mogelijk in te richten.

Begeleiden van Adventure Educatie

Binnen deze minor word je opgeleid om Adventure activiteiten zodanig te faciliteren dat zij een impuls geven aan het zelfinzicht van de deelnemers.

Begeleiden naar verantwoord Sport en Bewegen

Word jij Sportmedisch Trainer (SMT)? Begeleid en coach gezonde cliënten en cliënten met medisch gecontroleerde ziektebeelden.

Positioneren van de Sportonderneming

Je gaat een product verder uitwerken en analyseert of die organisatie in lijn is met hun positionering. Daarnaast leer je hoe je jezelf in je latere werkveld gaat profileren.

Beweegontwerper

Samen met een team ga je op zoek naar innovatieve oplossingen waarmee kinderen, volwassen en/of ouderen in staat worden gesteld om geoptimaliseerd te bewegen en te leren.

Global Awareness, Sports & Health

Binnen deze minor ga je in samenwerking met anderen een internationaal ontwikkelingsproject op het gebied van sport, bewegen en gezondheid voorbereiden en realiseren in Nepal.

Verbeteren van Voedingsgedrag

De minor is ontwikkeld om jou een verbreding en verdieping aan te bieden door je een project te laten uitvoeren in de beroepspraktijk. Hierbinnen ontwikkel je een eigen voedings(gedrags)interventie voor een doelgroep.

Speciale doelgroepen

Binnen deze minor verdiep je je in het creëren van een beweegaanbod voor kinderen met fysieke en mentale beperkingen, gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden en leerstoornissen.

Externe minor / Fontys minor

Wil je een minor buiten Fontys Sporthogeschool volgen? Bij een andere Fontys opleiding, hbo-instelling of universiteit? Dat kan!