Veelgestelde vragen binnen Sporthogeschool

 

Vanaf 1 december is ook in het onderwijs het dragen van een mondkapje wettelijk verplicht. We hebben jullie inmiddels voorzien van een goed uitziend, prettig draagbaar en professioneel mondmasker. Fijn dat we daar goede reacties op krijgen. Dat draagt natuurlijk bij aan het dragen daarvan, op je stage en in het gebouw.Heb je nog geen mondmasker met de Shaka-opdruk? Loop dan even langs de mediatheek, vul het formulier in en ontvang je mondmasker. Eén masker per student, aub.

De looproutes in het gebouw dienen natuurlijk het doel om drukte en ophopingen van mensen te vermijden en zijn er dus voor onze veiligheid. Soms leidt de verplichting van de route ook tot frustratie en onbegrip, zeker als het niet druk is in het gebouw. Daarom passen we de routing licht aan (trappen worden tweerichtingsverkeer) en geven we daarnaast voorrang aan jouw gezonde verstand:

>> Is het NIET DRUK in het gebouw: KIES JE EIGEN WEG.>> Is het DRUK in het gebouwGEBRUIK DE VASTGESTELDE LOOPROUTE

Hou in ieder geval altijd de 1,5 m richtlijn in de gaten en heb respect voor elkaar.

Vanaf 2 december  is de routing bij de entree eveneens aangepast:>> Voor het UITGAAND VERKEER gebruiken we de LOOPDEUR>> Voor het INGAAND VERKEER gebruiken we de DRAAIDEUR.

De afgelopen periode zijn er wederom goede ervaringen opgedaan met de online toetsen. Er is ook een aantal verbeterpunten die we nog gaan aanpakken om het nog strakker en beter te laten verlopen. Aangezien een fysieke afname van toetsen met grote groepen in de komende periode nog erg onzeker blijft, hebben we besloten om ook voor periode 2 alle kennistoetsen online en op afstand af te nemen. Hierover volgt later nog nadere informatie.
Op aangeven van een aantal van onze studenten en docenten hebben onze concierges in samenwerking met de beheerders van het ISC, de signing en routing op die locatie aangepast om het jou makkelijker en vooral duidelijker te maken. De Fontys stijl is ook daar toegepast. ‘t Ziet er prima uit.
Omdat de meeste medewerkers vanuit huis werken is het aantal benodigde BHV’ers op locatie van Sporthogeschool niet altijd op het gewenste niveau. Daarom een oproep om je als BHV-er te laten trainen zodat ook jij hierin een bijdrage kunt leveren.Belangstelling of vragen? Geef dat dan aan via deze link o.v.v. ‘BHV’. Je krijgt dan ook meer informatie over de voorwaarden