Sportkunde - Online Voorlichtingsweek 17 maart

Welkom bij het tweede deel van de online voorlichting van Fontys Sportkunde. Iedere deur geeft jou toegang tot een 10 minuten sessie per onderwerp. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 1 op 1 in gesprek te gaan met een docent. Er is echter per docent plek voor 1 studiekiezer. De anderen komen terecht in de lobby. Je kunt even afwachten of besluiten om toch een deur binnen te gaan en aan te sluiten bij één van de groepssessies.

Sfeerafbeelding Fontys

Studie en begeleiding

Wij willen natuurlijk dat jij je zo optimaal mogelijk voor kunt bereiden op je toekomst. Soms heb je daar net wat extra begeleiding bij nodig. Studiecoach Janne legt uit hoe begeleiding er bij ons uitziet

Sfeerafbeelding Fontys

Werkplekleren (stage)

Vanaf jaar 1 loop je al stage binnen Sportkunde. En dat doen we niet zomaar. Maartje en Vannity gaan graag met je in gesprek over stagelopen binnen de opleiding.

Sfeerafbeelding Fontys

Studie en topsport

Wil je weten hoe je topsport het beste met je studie kunt combineren? Anoek deelt haar ervaring als topsportster en kan je alles vertellen over hoe Fontys dit geregeld heeft.

Behoefte aan een één op één gesprek?

Klik op één van de docenten. Het kan zijn dat je even in de lobby moet wachten. Als het té druk is, adviseren we je om deel te nemen aan de open sessies.