Sprint naar content

Informatie over werken en studeren tijdens de Corona-periode

De meest actuele informatie over Corona-gerelateerde besluiten, ontwikkelingen of maatregelen hebben we van maart 2020 tot en met februari 2022 gedeeld via nieuwsberichten en updates. In de Q&A hebben we antwoorden gegeven op veel gestelde vragen.

Vanaf 25 februari gaat Nederland weer open en worden verreweg de meeste coronamaatregelen afgeschaald. Daarmee vervalt de noodzaak van het doen van updates en het onderhouden van de Q&A. De vragen en antwoorden onder de cards op deze pagina zijn daarom niet meer beschikbaar. Mocht een of meer van deze onderwerpen weer actueel worden, dan activeren wij deze cards uiteraard opnieuw.

We hebben uitgekeken naar dit moment en zijn blij en opgelucht. Tegelijk betekent het ook dat we moeten wennen aan de nieuwe situatie. De gevoelens van onzekerheid en angst zullen niet direct weg zijn. Belangrijk blijft dat we oog en begrip hebben voor de verschillen in hoe we weer teruggaan naar 'normaal' en elkaar in deze overgangsfase helpen waar nodig.

Op deze pagina tref je nog steeds tips voor gezond en vitaal thuiswerken, een verwijzing naar de pagina voor studenten met vragen, twijfels of zorgen en de links naar GGD, RIVM, DUO en Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Voor vragen kun je uiteraard contact opnemen met het KlantContactCentrum van Fontys 08850 80000 of info@fontys.nl.

Fontysnieuws en updates Corona

{{ feed.properties.publicationDateDay }} {{ feed.properties.publicationDateMonth }}