Elphi Nelissen

Elphi Nelissen

Elphi Nelissen (1959) is sinds 1 september 2020 lid van het college van bestuur. Elphi is verantwoordelijk voor onderwijs, onderzoek, duurzaamheid, zakelijke dienstverlening, ondernemerschap, en de dienst onderwijs & onderzoek. Ook heeft ze de instituten in het domein techniek en het domein economie onder haar hoede. Ze vertegenwoordigt het cvb in regio Tilburg.

Voordat Elphi Nelissen bij Fontys aan de slag ging, was zij hoogleraar Building Sustainability en decaan van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze is directeur en oprichter van Nelissen Ingenieursbureau, waar 70 mensen werken. In 1983 rondde zij de opleiding bouwfysica af bij de Technische Universiteit Eindhoven.

Elphi Nelissen is zeer goed bekend in de regio Eindhoven en de provincie Noord-Brabant. Ze is onder meer bestuurslid bij Stichting Brainport Smart District en voorzitter van de Sociaal Economische Raad Brabant. Ook is ze bestuurslid bij Food Tech Brainport en lid adviescollege Open Science bij Vereniging Hogescholen.

Contact:
Secretaresse:
- Jolanda Mateussen tel.nr. 08850 86614

Terug naar Bestuur

Elphi Nelissen