Professionalisering medewerkers

Fontys heeft je als werkgever veel te bieden. Dat begint bij een simpel, maar belangrijk gegeven: de mens is het uitgangspunt bij de invulling van het werk. We denken niet in hokjes. Uiteraard is er een specifieke functie waar je op solliciteert, maar hoe je die invult en hoe jouw work-life-balance eruitziet, dat bepaal jij zelf.

Wij leiden studenten op om van betekenis te zijn in de maatschappij van de toekomst. Om oplossingen te bedenken voor de complexe en steeds sneller veranderende samenleving. We stimuleren hen het maximale uit zichzelf te halen en tegelijkertijd met een vrije geest markten, culturen en bedrijven met elkaar te verbinden. Met die visie dagen we ook jou uit, als je bij ons werkt. We hebben oog voor talent en geven je de ruimte om je functie vorm te geven zoals het voor jou werkt.

Jezelf verder ontwikkelen

Welke kant je opgaat, hangt af van je ambities. Wil je een vakspecialist worden? Het onderwijs vernieuwen? Promoveren of deelnemen aan kenniskringen? Leidinggevende of coördinator worden? Zoek je een interessant project om je blik eens te verruimen? Wil je een masteropleiding volgen of misschien je werk combineren met leuke projecten in het bedrijfsleven? Het kan allemaal.

Onder het motto ‘practice what you teach’ dagen we je uit het beste in jezelf naar boven te halen. Waar je ook werkt binnen Fontys, je kunt altijd rekenen op ondersteuning bij jouw talentontwikkeling. Dat begint bij de gesprekken met je leidinggevende en met collega’s, maar je kunt ook terecht bij ons Centrum voor Loopbaan en Ontwikkeling en diverse kennisnetwerken. Ook opleidingen, trainingen en workshops ondersteunen we van harte.

Sfeerafbeelding Fontys