Sollicitatieprocedure

Heb je een passende vacature gezien en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct online via de sollicitatiebutton op de vacaturepagina! Hiermee reageer je direct op de vacature. De sollicitatieprocedure ziet er meestal als volgt uit:

Je ontvangt altijd een bevestiging van je sollicitatie. NĂ¡ de sluitingsdatum worden alle reacties bekeken en wordt de selectie gedaan door je toekomstige collega's. We streven er naar om je binnen twee weken verder te informeren over de voortgang van de procedure. De gehele procedure verloopt digitaal, dus hou je mailbox in de gaten.
Let op: in sommige gevallen wordt de bevestiging door het e-mailprogramma als SPAM aangemerkt. Controleer daarom ook 'ongewenste e-mail'.

Kom jij na de gesprekken als beste kandidaat uit de bus? Dan gaan we de arbeidsvoorwaarden bespreken en ontvang je een arbeidsovereenkomst. Ben je eenmaal aan het werk bij Fontys, dan volgt er een introductiebijeenkomst. Hier maak je kennis met andere nieuwe medewerkers, met het bestuur en leer je alles over de visie van Fontys en het werken bij Fontys.

Sollicitatiecode

Fontys hanteert zowel bij interne als externe werving de sollicitatiecode van de NVP. Hierin zijn gedragsregels vastgelegd met betrekking tot de behandeling van vacatures en met betrekking tot de procedure van werving en selectie. Zo garanderen wij een correcte behandeling van alle sollicitanten.

Jobalert

Als je op de hoogte wilt blijven van onze vacatures, dan kun je je aanmelden voor onze jobalert . Je ontvangt dan iedere week een overzicht van alle openstaande functies binnen Fontys.Meld je aan en ontvang onze nieuwste vacatures!

mm/8/e/b/78054_fullimage_solliciteren_klein.jpg