Sollicitatieprocedure

Heb je een leuke vacature gezien die bij jouw talenten en capaciteiten past? Solliciteer dan direct online via de SOLLICITEER NU button op de vacaturepagina.

De sollicitatieprocedure ziet er ongeveer als volgt uit: 
Je ontvangt altijd een bevestiging van je sollicitatie. Na de sluitingsdatum worden alle reacties bekeken en wordt de eerste selectie gedaan. We streven ernaar je binnen twee weken te informeren over de voortgang. De gehele procedure verloopt digitaal, dus hou je mailbox in de gaten. Let op: in sommige gevallen wordt de bevestiging door je e-mailprogramma als SPAM aangemerkt. Controleer daarom ook je 'ongewenste e-mail'.

Kom jij na de gesprekken als beste kandidaat uit de bus? Gefeliciteerd! Dan bespreken we daarna de arbeidsvoorwaarden en ontvang je een arbeidsovereenkomst. Als je aan de slag gaat, volgt er een introductiebijeenkomst. We vertellen je dan alles over het werken bij Fontys en je maakt kennis met andere nieuwe medewerkers, het bestuur en onze visie.

Sollicitatiecode

Fontys hanteert zowel bij interne als externe werving de sollicitatiecode van de NVP. Hierin zijn gedragsregels vastgelegd met betrekking tot de behandeling van vacatures en de procedure van werving en selectie. Zo garanderen wij een correcte behandeling van alle sollicitanten.

Jobalert

Blijf continu op de hoogte van de leukste vacatures! Dat kan door je e-mailadres op te geven in onze Job Alert. Je ontvangt dan iedere week een overzicht van alle nieuwe openstaande functies binnen Fontys.



Meld je aan en ontvang onze nieuwste vacatures!

Sfeerafbeelding Fontys