Ontwikkeling & carrière

Jezelf verder ontwikkelen

Welke kant je opgaat, hangt af van je ambities. Wil je een vakspecialist worden? Het onderwijs vernieuwen? Promoveren of deelnemen aan kenniskringen? Leidinggevende of coördinator worden? Zoek je een interessant project om je blik eens te verruimen? Wil je een masteropleiding volgen of misschien je werk combineren met leuke projecten in het bedrijfsleven? Het kan allemaal!

Practice what you teach!

De kwaliteit van ons onderwijs hangt samen met de professionaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Onder het motto Practice what you teach dagen we je uit het beste in jezelf naar boven te halen. Maar je staat er niet alleen voor. Waar je ook werkt binnen Fontys, je kunt altijd rekenen op ondersteuning bij jouw talentontwikkeling. Dat begint bij de gesprekken met je leidinggevende en met collega’s, maar je kunt ook terecht bij ons Centrum voor Loopbaan en Ontwikkeling en diverse kennisnetwerken. Ook opleidingen, trainingen en workshops ondersteunen we van harte. Denk groter!

Centrum voor Loopbaan en Ontwikkeling

Als je behoefte hebt om stil te staan bij je functioneren, je ontwikkeling of je loopbaan, dan kun je terecht bij een loopbaanadviseur of coach van ons Centrum voor Loopbaan en Ontwikkeling. Ze organiseren ook verschillende trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke effectiviteit, onderwijsontwikkeling en leidinggeven.

Sfeerafbeelding Fontys