Sfeerafbeelding Fontys

Wat houdt een avondopleiding bij Fontys Pro in?

Met een avondopleiding combineer je een thuisstudie met klassikale lessen van een ervaren docent, samen met je medestudenten, en persoonlijke begeleiding van een coach. Je komt naar de Fontyscampus voor toelichting, verdieping, en uitwisseling met je studiegenoten. En in je werk kun je de geleerde theorie direct toepassen.
Als professional bepaal je mee waar, wat en wanneer je studeert. Of je nu voor een erkend hbo bachelordiploma gaat of alleen specifieke kennis of vaardigheden uit één module wilt leren. Met deze vorm van flexibel studeren haal je een optimaal rendement uit je avondstudie.

Erkende opleidingen

Fontysopleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Dit betekent dat onze opleidingen aan strenge kwaliteitseisen voldoen zodat u een waardevol diploma kunt behalen. Onze deeltijdopleidingen en flexibele studies zijn anders ingericht dan onze voltijdopleidingen. Immers, iemand die kiest voor bijvoorbeeld een avondopleiding heeft een andere privésituatie en opleidingsbehoeftes dan een voltijdstudent. Daar passen wij ons dus op aan. We maken voortdurend de vertaalslag naar de praktijk, zodat het geleerde direct in het werk kan worden toegepast.

Andere (avond)opleidingen van Fontys Pro:

Contact

Meer weten over onze deeltijdopleidingen of een persoonlijk gesprek aanvragen?

Sfeerafbeelding Fontys

08850 80000

Sfeerafbeelding Fontys

06 10176464