Sprint naar content
Profiel
 

Aan Tafel ontbijtsessie De veerkrachtige professional

Op donderdag 26 januari 2023 organiseren Fontys Pedagogiek en Sterk Huis samen de 'Aan tafel' ontbijtsessie "De veerkrachtige professional".

Deze bijeenkomst staat in het teken van het thema ‘de veerkrachtige professional’ en wordt ontwikkeld en verzorgd door docent-onderzoekers van het lectoraat Opvoeden voor de Toekomst die zich bezig houden met de onderzoekslijn ‘veerkracht en identiteit’.  

We starten met de vraag: wat is veerkracht precies? Dan nemen we je mee in een sociaal-pedagogisch perspectief op dit begrip. Waarbij we kijken naar veerkracht als een complex proces tussen het individu en de omgeving. Door deze kennis kunnen we met elkaar in gesprek over wat dit betekent voor jouw handelen in de praktijk en de verschillende alternatieven die er kunnen bestaan.  

Vervolgens pakken we in juni door op dit thema door te kijken hoe je als veerkrachtige professional een rolmodel kan vormen voor kinderen en jongeren in de huidige prestatiemaatschappij.  

Wij verwelkomen je graag vanaf 8.45 uur met een ontbijt in ons onderwijsgebouw P1 (Bistro) campus Stappegoor in Tilburg. Het inhoudelijk programma start om 9.00 uur en duurt tot 10.30 uur. Er is zowel voor als na de bijeenkomst tijd voor een informele ontmoeting met collega's uit het pedagogisch werkveld.

We zien je graag op 26 januari.

Sfeerafbeelding Fontys

 

Lezing

Datum en tijd
26 januari 2023
09.00-10.30 uur
Adres
Prof. Goossenslaan 1, Tilburg
Gebouw
Campus Stappegoor (P1)

Locatie

Prof. Goossenslaan 1, Tilburg

Locatiekaart op adres: Prof. Goossenslaan 1, Tilburg