De ondernemende zorgprofessional-in-opleiding challenge 2019

Wanneer? vrijdag 13 en 20 september, 4 en 24 oktober, en 8 en 29 november (elke keer een dagdeel meestal van 9 - 12.30 uur)

Waar? verschillende locaties
Voor wie: studenten van Fontys Paramedische Hogeschool, Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid en Fontys Hogeschool Sociale Studies

Wil jij weten hoe ondernemend je bent? Of heb jij al een geweldig idee om iets in de markt te gaan zetten? Wil jij de kans krijgen om je businessplan door een echte financier te laten beoordelen? Geef je dan op voor de ondernemende zorgprofessional challenge 2019! Met experts van de Rabobank Medicidesk, met verschillende gastsprekers (o.a. verschillende zorgprofessionals die ook zorgondernemer zijn), op verschillende locaties, en natuurlijk de kans om vast aan je netwerk te werken. Naast groepsbijeenkomsten krijg je ook nog persoonlijke coaching om zo je plan zo goed mogelijk op te stellen. Kortom een echte challenge speciaal voor jou!

Studiepunten? Dat hangt van je opleiding af. Soms is er vrije keuzeruimte of kun je professionaliseringsuren inzetten.

Hoe werkt het?

De challenge bestaat uit zes bijeenkomsten op vrijdag tussen begin september en eind november 2019. Je kunt je extra verdiepen in ondernemen en ondernemerschap, trends en ontwikkelingen juist ook in de gezondheidszorg, je persoonlijke kwaliteiten en het belang van netwerken. Het kost je niets, maar levert je wel veel op. Natuurlijk zorg je er voor dat je er alle bijeenkomsten bent!

Ja, hier wil ik aan mee doen!

Vrijdag 13 september 2019 van 9.30 – 11.00 uur (gebouw TF): 'warming up'

Vrijdag 20 september 2019 van 9.00 - 12.30 uur (gebouw TF)

9.00 uur de winnaar van de challenge 2018: Sabine Kühne (nu alumnus Mens en Techniek)

9.15 uur Trends & ontwikkelingen in de gezondheidszorg door Marco ter Brake en Robbert-Jan Ensink, adviseurs Medicicdesk, Rabo Regio Eindhoven

09.45 uur Aan de slag!

10.30 uur Finance voor dummies en businessplan door John-Paul van Heel, senior accountmanager MKB Rabo Regio Eindhoven

11.15 uur Zorg en ondernemen: hoe werkt dat? Een persoonlijk verhaal door zorgprofessional

Vrijdag 4 oktober 2019 van 8.00 – 12.00 uur Locatie Rabobank vestiging

8.00 uur Ontbijtsessie en workshop Marketing door Dick van Lisdonk, docent Fontys Hogeschool Marketing Management en online ondernemer

10.30 – 11.00 Canvasmodel: hoe zet je je ondernemingsplan in elkaar? door John-Paul van Heel

Vrijdag 24 oktober 2019: Inspiratiesessie op verrassende locatie

Vrijdag 8 november 2019  Locatie: SX, Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven

9.00 - 12.00 uur Pitch je plan!! en nog veel meer

Vrijdag 29 november 2019  The finals! (gebouw Tf)

14.00 uur Ondernemen of ondernemend? gastspreker(s)

15.00 uur Pitches door de genomineerden

16.00 uur Prijsuitreiking

Persoonlijke coaching: tussen 7 oktober – 5 november 2019. Marco ter Brake en John-Paul van Heel zijn op verschillende momenten beschikbaar voor advies en coaching.

De ondernemende zorgprofessional-in-opleiding challenge 2019

13 september - 29 november 2019