Landelijk congres 'Samenwerking tussen docenten van de M&M-vakken'

25 september | Domstad | Utrecht

Ben je geïnteresseerd in goede voorbeelden van allerlei vormen van samenwerking tussen de mens- en maatschappijvakken? Ben je benieuwd naar de mogelijke meerwaarde van en succesfactoren voor vakoverstijgend werken? Wil je weten wat Curriculum.nu gaat betekenen voor jouw vak? Zoek je naar manieren om burgerschap vorm te geven binnen de mens- en maatschappijvakken?

Op woensdag 25 september organiseert het Lectoraat 'Didactiek van de gammavakken' van Fontys een landelijk congres in Utrecht over de samenwerking van en tussen professionals op het gebied van mens- en maatschappijvakken. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Programma

Tijdens het congres inspireren we je graag met verschillende praktijkvoorbeelden en perspectieven. Naast een plenaire keynote lezing van lector Hanneke Tuithof, kun je aan diverse workshops deelnemen en de voorlichtingsmarkt bezoeken, waar educatieve uitgeverijen en maatschappelijke organisaties graag hun producten laten zien.

Voor wie?

De landelijke studiedag is interessant voor docenten van mens- en maatschappijvakken in het voortgezet onderwijs en andere professionals, die geïnteresseerd zijn in goede voorbeelden van allerlei vormen van samenwerking tussen de mens- en maatschappijvakken.

Kosten

Kosten voor deelname bedragen 175 euro. Dit is inclusief lunch en bewijs van deelname.

Speciaal tarief bachelorstudenten

Enkel voor studenten aan één van de bacheloropleidingen van Fontys Lerarenopleiding Tilburg of Sittard geldt een gereduceerd tarief van 35 euro.

Meld je aan via onderstaande knop.

Congres

25 september 2019