Studenten stralen met hun onderzoek op afstudeerexpositie!

Waar?
In het ExploreLab in Fontys gebouw TF in Eindhoven (dominee Th. Fliednerstraat 2)

Wanneer?

Dinsdag 25 juni 2019 tussen 9.30 - 15.00 uur

Posterpresentaties

Zo'n 75 vierdejaars studenten van de 5 opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool verdedigen vandaag met een zelf ontworpen poster hun praktijkgericht onderzoek. Het onderwerp, de onderzoekmethode en hun conclusie hebben ze op een visueel prikkelende poster samengevat waarmee ze hun beoordelaars moeten overtuigen. Tal van thema's komen langs die relevant zijn voor de zorg(professional) voor morgen.

Hier een aantal mooie voorbeelden.

impressie afstudeerexpositie januari 2019 impressie afstudeerexpositie januari 2019

Voor wie?

De afstudeerexpositie is voor iedereen vrij toegankelijk en ook bedoeld als ontmoetingsplek voor iedereen die belangstelling heeft voor nieuwe ontwikkelingen en praktijkgericht onderzoek in het paramedische werkveld. Studenten, docenten, familieleden enz. zijn van harte welkom en kunnen vrij rondlopen en in gesprek gaan met de exposerende studenten!

Heb je innovatieve idee├źn voor de zorg voor morgen? Wil je met ons samenwerken? Kom netwerken! Fontys Paramedische Hogeschool is continu op zoek naar kennispartners en nieuwe projecten.

Afstudeerbijeenkomst

25 juni 2019