Symposium 'Kwaliteit door gespreid leiderschap'

Op dinsdag 11 juni organiseert het lectoraat Leren en Innoveren een symposium voor schoolleiders, bestuurders en geïnteresseerden over gespreid leiderschap. Meld je aan en ontvang gratis het boek over gespreid leiderschap!

Tijdens het symposium wordt het boek 'Kwaliteit door gespreid leiderschap’ gepresenteerd en verkennen we samen de succesfactoren van gespreid leiderschap in de school en de mogelijkheden voor jouw werksituatie. Tevens is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de scholen die worden geportretteerd in het boek. Uiteraard krijg je een exemplaar mee naar huis.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor schoolleiders, bestuurders en andere geïnteresseerden.

Boekpresentatie 'Kwaliteit door gespreid leiderschap'

In het boek laten Anje Ros en Brigit van Rossum zien hoe schoolleiders goed onderwijs in scholen kunnen realiseren door middel van gespreid leiderschap. Aan de hand van bestaande theorieën beschrijven zij inspirerende voorbeelden uit de praktijk van het Partnerschap Opleiden in de School.

Schoolleiders, hun teams en een aantal bestuurders vertellen welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt. Hun ideaal: een organisatie waarin de expertise van het gehele team wordt benut, waarin iedereen leert, zich verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van het onderwijs en met elkaar samenwerkt om deze kwaliteit te verbeteren.

11 juni 2019
12.15-17.00 uur
Frans Fransenstraat 15, 's-Hertogenbosch
Gebouw