Accountancy (Associate degree)

Opleidingstype
Associate degree
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
24 maanden
Graad (titel)
Associate degree
MAIL BEL: 08850 82200
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Het Associate Degree Accountancy programma is een tweejarig programma dat je opleidt tot assistent accountant. Na twee jaar heb je een diploma op hbo-niveau. Een assistent accountant ondersteunt met name in het midden- en klein bedrijf de accountant en daarnaast de fiscalist. Denk aan het verrichten van aangiftewerk en het opstellen en controleren van een jaarrekening. Je bent als assistent accountant een waardevolle ondersteuning.

Waarom Accountancy bij Fontys PRO Economie?

Iedereen studeert op zijn eigen wijze. Samen met je studieadviseur stel je jouw leerroute samen. Je werk wordt een serieuze component in je opleiding. Wat je op de opleiding leert is direct toepasbaar op je werkplek. Je zit daarnaast samen met meerdere opleidingen in één klas. Hierdoor leer je samen te werken met andere disciplines en maak je kennis met andere branches. Dit geeft je een bredere scoop op jouw vakgebied.

Heb je een keer minder tijd? Geen probleem! Ook online kun je de theorie tot je nemen. Je kunt dus thuis ook bijblijven met de kennisvakken.

Voor wie is deze opleiding

Voor iedereen die werken, leren en privé wil combineren. Voor mensen die persoonlijk contact en digitaal leren belangrijk vinden. Daarnaast ben je integer en altijd op zoek naar de juiste oplossing.