• Welkom bij de alumni MANP
 • Nieuws
 • Internationalisering

Je hebt ongetwijfeld gezweet en gezwoegd om je master Advanced Nursing Practice te behalen. Je hebt ervoor moeten werken en samenwerken. Je hebt er meer dan waarschijnlijk mensen ontmoet. Om dit netwerk te onderhouden biedt de alumnivereniging een goed platform. Daarnaast bieden we nascholingen en refereeravonden voor het onderhouden van kennis en vaardigheden, waarvan de punten opgevoerd kunnen worden in jouw portfolio. De vereniging organiseert symposia. Op aangeven van de alumnileden vullen we die dagen naar wens. Kortom een vereniging om gratis lid van te worden!

   Verpleegkundig specialist = vakinhoudelijk specialist

   Tijdens een wervelende clinic zal Omdenken op een humoristische wijze ingaan op ja-en-denken en omdenken, dat dit toch best lastig kan zijn omdat we op één of andere manier toch het liefst binnen de lijntjes kleuren.

   Op donderdag 7 november wordt tijdens het landelijk symposium 'Verpleegkundig specialist = vakinhoudelijk specialist' in het Albert Schweitzer ziekenhuis weer een kwalitatief hoogwaardig, informatief en vernieuwend programma aangeboden wat voor iedere verpleegkundig specialist interessant is. Deze 6e editie willen we met name aandacht besteden aan de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve best cases met jullie delen.

   Accreditatie is aangevraagd.

   Programma

   15.15 - 15.45 uur Inloop en registratie

   15.45 - 15.55 uur Introductie mw. L.L. Koet, MANP en dagvoorzitter

   15.55 - 16.05 uur 'Omdenken in het Albert Schweitzer ziekenhuis' drs. P. van der Meer, voorzitter Raad van Bestuur

   16.05 - 16.20 uur Mogelijkheden van thuisdialyse, mw. H. Vermaas, MSc

   16.20 - 16.35 uur Mijn IBDcoach; online managen, mw T.A. Korpershoek, MANP

   16.35 - 16.50 uur Positieve gezondheid met longkanker, mw T.C. Graaf, MANP

   16.50 - 17.05 uur Thuisbeademing bij chronisch longfalen, dhr. C. Theunissen, care verpleegkundige

   17.05 - 17.15 uur Intermezzo 'a mind once stretched'

   17.15 - 17.40 uur Diabetes mellitus anno 2020, mw. dr. M. Schoofs, internist-endocrinoloog

   17.40 - 18.40 uur Pauze met warm buffet

   18.40 - 19.05 uur Mogelijkheden binnen de nucleaire geneeskunde, dr. B.T. Brans, nucleair geneeskundige 19.05 - 19.30 uur Nieuwste ontwikkelingen in lasertherapie, dr. R.M. Smeenk, chirurg

   19.30 - 20.25 uur Clinic Omdenken

   20.25 - 20.35 uur Afronding en evaluatie, mw. L.L. Koet, MANP

   20.35 uur Afsluitende borrel

   Meer informatie
   Voor inhoudelijke tips, vragen over de aanmelding of andere praktische opmerkingen? Neem dan contact met ons op via evenementen@asz.nl.

    

   De Master Advanced Nursing Practice heeft een samenwerkingsverband met Birmingham City University. Alumni van de MANP kunnen hier een verkort eenjarig Master of Science Advanced programma volgen. BCU verzorgt sinds 1996 MSc Advanced programma’s die internationaal erkend zijn. In Nederland worden pas sinds 2014 MSc getuigschriften uitgeschreven voor de MANP. Daarvoor werd aan de MANP-studenten een Master of Arts toegekend.

   De BCU Master of Science Advanced opleiding is interessant voor de verpleegkundig specialisten met een MA omdat zij hiermee een MSc verwerven. Ook voor de verpleegkundig specialisten met een MSc kan het zinvol zijn deze opleiding te volgen omdat deze sterk gericht is op onderzoeksvaardigheden en goed voorbereidt op een promotietraject (PhD) dat eveneens aan de BCU te volgen is. Voor meer informatie neem je contact op met ons secretariaat.

   Sfeerafbeelding Fontys

   Sfeerafbeelding Fontys

   Symposium Levenseinde en Rouw - 27 mei 2020

   Vanwege de coronacrisis kan het symposium niet doorgaan en zal verplaatst worden naar het voorjaar van 2021.