Wie is wie in het bestuur?

Glenda Slootjes (VS intensieve/chronische zorg)

Sfeerafbeelding Fontys

Glenda werkt 36 uur als verpleegkundig specialist bij Maasduinen. Zij is verantwoordelijk als medebehandelaar voor de medische zorg en behandeling van cliënten met somatische en/of psychogeriatrische problematiek.

Als VS werk zij op verschillende locaties binnen Maasduinen.

Naast medische zorg ligt de focus op kwaliteitsverbetering binnen de zorg, door deskundigheidsbevordering en deelnamen aan verschillend overlegorganen.

Glenda is lid van het netwerk VS-VPH (verpleeghuizen) en van de V&VN.

Irene van Beurden (VS chronische zorg)

Sfeerafbeelding Fontys

Irene werkt bij Archipel als verpleegkundig specialist chronische zorg en is daar als medebehandelaar op een locatie verantwoordelijk voor de medische zorg en behandeling van cliënten met somatische en psychogeriatrische problematiek. Ook de verpleegkundige kennis en methodieken blijven verweven tijdens deze werkzaamheden, wat het werk in de ouderenzorg erg veelzijdig en afwisselend maakt. Een VS is bij Archipel veel op de locatie aanwezig, waardoor er een grote continuïteit ontstaat wat door velen wordt gewaardeerd. Verder is Irene leider van het functieprogramma wond en decubitus. Irene is lid van het netwerk VS vph en V&VN VS.

Sinds maart 2018 is Irene betrokken bij het Alumni-netwerk van Fontys MANP, omdat zij zich graag betrokken ziet bij het aanbod van nascholingen en het samenbrengen van  verpleegkundig specialisten van alle werkgebieden

Sfeerafbeelding Fontys

Sylvia Sprangers-van Campen (VS intensieve somatische zorg)

Sfeerafbeelding Fontys

Sylvia werkt in het Albert Schweizer ziekenhuis bij de oncologie/hematologie. Daarnaast is zij betrokken bij de coördinatie en uitvoer van researchwerkzaamheden binnen klinisch wetenschappelijk onderzoek. Sylvia is lid van verschillende netwerken, waaronder: Netwerk Interne en Hemato-oncologie IKNL Rotterdam, Stuurgroep Verpleegkundig netwerk Oncologie van IKNL Rotterdam, Werkgroep Oncologie-Hematologie-Longziekten-Radiotherapie, HOVON werkgroep TC & RN en Platform VerpleegkundigAdviesRaad (VAR) Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz).

Helmi IJntema (VS intensieve zorg)

Sfeerafbeelding Fontys

Helmi werkt 34 uur bij GeriCare in de ouderenzorg en daarnaast als afstudeerbegeleider voor de Fontysopleiding MANP.
Bij GeriCare is zij als mede-behandelaar verantwoordelijk voor de zorg en behandeling van ouderen met somatische en/of psycho-geriatrische problematiek. Naast de medische zorg en behandeling ligt de focus op invulling van vakinhoudelijk leiderschap naar de teams van verpleegkundigen en verzorgenden. Helmi is lid van het netwerk VS-VPH (verpleeghuizen), VS-Wetenschap in praktijk en natuurlijk de V&VN VS.

Christof Peeters (VS acute zorg)

Sfeerafbeelding Fontys

Mijn ambitie is om een bijdrage te leveren aan kwaliteit van zorg door kennis te delen als docent klinisch handelen en als verpleegkundig specialist longgeneeskunde.

Deze combinatie om met studenten en patiënten te werken is voor mij een unieke opportuniteit om te leren met en van elkaar in leer -en praktijksetting. Dit is wat mij energie geeft.

Vastberadenheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn mijn belangrijkste kwaliteiten, die mij kenmerken en die ik inzet in alles wat ik doe en wil bereiken. Vanuit mijn functie als bestuurslid streef ik dan vooral ook naar het aanbieden van uitdagende nascholingen, want de alumnivereniging is voor mij een ideaal platform om in contact te blijven met andere verpleegkundig specialisten en tegelijkertijd een plaats waar we samen leren.