Kennismaken met de master Advanced Nursing Practice

Maak zelf kennis met de master Advanced Nursing Practice!

Je kunt al je vragen mailen en we beantwoorden ze zo snel mogelijk. Wanneer je je telefoonnummer achterlaat in de mail, kunnen we je ook terugbellen voor een gesprek.
Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

In november 2021 zijn er weer online voorlichtingen. We ontmoeten je graag online!

Algemeen contact met de opleiding

fhmg-stip@fontys.nl

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Contact met de administratie

Heb je vragen over inschrijving of toelating? Laat het ons weten en je krijgt zo snel als mogelijk antwoord.

mail de studentenadminidtratie

Contact met Riet, docent

Je kunt Riet mailen met al je inhoudelijke vragen.

mail riet

Contact met Netty

Netty is opleidingscoördinator. Heb je vragen dan kun je haar mailen.

mail Netty

Een kijkje bij de opleiding

Netty van Os laat je in vogelvlucht kennismaken met de opleiding.