Kennismaken met de master Advanced Nursing Practice

Maak zelf kennis met de master Advanced Nursing Practice!

Je kunt al je vragen mailen en we beantwoorden ze zo snel mogelijk. Wanneer je je telefoonnummer achterlaat in de mail, kunnen we je ook terugbellen voor een gesprek.
Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Algemeen contact met de opleiding

fhmg-stip@fontys.nl

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?

Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens de open avond kijken we samen hoe jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Open avond Advanced Nursing Practice | Tilburg
08 jun 2022 18:00 - 21:00 uur
nog 59 plekken
Tijdens de open avond krijg je informatie over de opleiding en ga je in gesprek met docent(en). Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Contact met de administratie

Heb je vragen over inschrijving of toelating? Laat het ons weten en je krijgt zo snel als mogelijk antwoord.

mail de studentenadminidtratie

Contact met Riet, docent

Je kunt Riet mailen met al je inhoudelijke vragen.

mail riet

Contact met Netty

Netty is opleidingscoördinator. Heb je vragen dan kun je haar mailen.

mail Netty