Alumniaanbod: 5 modules uit Master Educational Needs

• Toelatingseisen
  • Certificering

Omschrijving

Heb je je Master (S)EN-studie afgerond en je wilt jezelf nog een ander domein eigen maken?

Speciaal voor alumni die het Master (S)EN-getuigschrift reeds hebben behaald is er een mogelijkheid gecreëerd om in één jaar tijd 5 modules uit een ander domein te volgen. Elke module bestaat uit vier bijeenkomsten van 3,5 uur.
Naast deze modules lever je ook een toets beroepsproduct naar keuze in. In deze toets verwerk je 3 modules.

Cursisten die kiezen voor dit cursuspakket sluiten aan bij de studenten die op dat moment de colleges voor hun masteropleiding volgen.

Klik hier voor het totale aanbod in modules en een korte beschrijving.

Toets beroepsproduct

Met deze toets breng je ‘een eigen praktijksituatie’ in beeld en koppel je deze aan module inhouden.

Voor wie?

Voor alumni die eerder een masteropleiding Master Educational Needs (voorheen Special Educational Needs) bij Fontys OSO hebben afgerond.

Studiebelasting

Het alumniaanbod bevat 336 studiebelastingsuren.

Toelatingseisen

HBO-bachelor en Master (S)EN. Je mag als alumnus Master (S)EN van Fontys OSO, binnen vijf jaar na het behalen van je mastergraad, deelnemen aan dit verbredingsprogramma. Deze mogelijkheid geldt voor het studiejaar 2017-2018.
Wil je slechts een enkele module volgen, schrijf dan in als contractstudent. Met een HBO- bachelor kun je altijd inschrijven als contractstudent; hier is geen termijn aan verbonden.

Voor studenten van de Master EN is een leerwerkplek verplicht. Ook als je inschrijft voor dit alumniaanbod dien je bij voorkeur te beschikken over een leerwerkplek. Om je opdrachten te realiseren heb je immers een praktijksituatie nodig. Meer informatie over de 2 varianten van de leerwerkplekovereenkomst vind je op deze pagina

De Master EN is gericht op professionals die werkzaam zijn in het onderwijs. Werk je niet in het onderwijs en wil je toch de master EN volgen, dan kun je bij de examencommissie een verzoek indienen tot acceptatie van de werkplek. In het verzoek geef je aan hoe je binnen die werkplek aan de eisen van de opleiding denkt te kunnen voldoen.

Certificering

‘Aanvullende verklaring op getuigschrift Master EN’ met vermelding van gevolgde modules en behaalde toets.
Deze verklaring wordt alleen verstrekt bij het behalen van de toets en bij voldoende deelname aan de 'niet getoetste' modules (minimaal 3 bijeenkomsten per module).

Wanneer niet aan deze eis wordt voldaan, kan een ‘certificaat module(s) Master EN' worden verstrekt.

Cursusniveau
HBO
€ 1975,– (BTW Vrijgesteld)
Startmoment(en)
08-01-2018

Startdata

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO)
Prof. Goossenslaan 1-05
5022 DM Tilburg

Postadres:
5000 GA TILBURG

Inschrijven

1. Schrijf je voor de gewenste periode in via de button "Aanmelden". De genoemde cursusplaats "Tilburg" betreft onze administratieve locatie en is dus een formaliteit.
2. Mail je module- en lesplaatskeuzes naar oso@fontys.nl ovv "Alumniaanbod".