Alumniaanbod: 5 modules uit Master Educational Needs

 • 2 jaar
 • 10-01-2022
 • Tilburg
 • € 1.975
Heb jij je opleiding Master Educational Needs afgerond en wil je jezelf nog verder specialiseren? Ontwikkel nog meer kennis binnen je vakgebied door 5 nieuwe* modules te volgen en een toets af te leggen.

*modules die je tijdens je studie nog niet getoetst hebt.

Over de cursus Alumniaanbod: 5 modules uit Master Educational Needs 

Je kunt kiezen uit het gehele moduleaanbod van de opleiding Master EN. Je kiest 5 modules en maakt een toets  (beroepsproduct naar keuze) Ga voor een (extra) specialisatie en ontwikkel jezelf nóg verder. Een greep uit de specialisatiemogelijkheden: 

 • Jonge Kind
 • Autisme
 • Leiderschap
 • Taal
 • Rekenen

 

Voor wie?

Deze opleiding is voor alumni die eerder een masteropleiding Master Educational Needs (voorheen Special Educational Needs) bij Fontys OSO hebben afgerond.  

Ben je bij een andere onderwijsinstelling afgestudeerd en geïnteresseerd in deelname aan ons alumniaanbod? Neem dan contact met ons op (oso@fontys.nl). 


Toelatingseisen

Je mag als alumnus Master (S)EN van Fontys OSO, binnen tien jaar na het behalen van je Masterdiploma deelnemen aan dit traject. Deze mogelijkheid geldt voor het studiejaar 2020-2021 & 2021-2022. 

Voor studenten van deze opleiding is een leerwerkplek verplicht. Dit om je opdrachten toe te kunnen passen in een praktijksituatie. Meer informatie over de 2 varianten van de leerwerkplekovereenkomst vind je op deze pagina bij 'werkplekleren'. 

Wil je slechts een enkele module volgen? Dat kan ook! Met een afgeronde HBO-bachelor kun je altijd inschrijven voor deelname aan de losse modules. 

 

afspelen

 

Inhoud en opbouw

Specialiseer je verder met de aanvullende modules uit de Master Educational Needs. In één jaar tijd behandel je de vijf modules die je zelf hebt gekozen. Dit rond je af met een toets (beroepsproduct).
Bekijk hier uit welke modules en specialisaties je kan kiezen. In totaal bevat dit opleidingstraject een studiebelasting van 336 uren. Per module heb je 4 x 3,5 uur les. Dat zijn de contactmomenten
Je volgt de vakken samen met studenten die de Master Educational Needs volgen en alumni die dezelfde modules als jij hebben gekozen. 
Het behalen van de door jou gekozen modules dienen als aanvulling op het Master EN getuigschrift. Hier worden de gevolgde modules en behaalde toets, een afstudeerrichting (indien van toepassing) en eventueel een specialisatie aan toegevoegd. Deze verklaring wordt alleen verstrekt bij het behalen van de toets en bij voldoende deelname aan de 'niet getoetste' modules (minimaal 3 bijeenkomsten per module). 
 
 

Meerwaarde

Door het succesvol afronden van het alumniaanbod heb je extra competenties verworven, aanvullend op je getuigschrift Master EN.  

 
afspelen

 

Praktische info

Niveau
HBO
Kosten
€ 1.975
Studieduur
2 jaar
Startmoment(en)
10-01-2022
Wil je graag een gesprek met iemand van de cursus? Dat kan. Stuur een email naar oso@fontys.nl.

De kosten voor deze cursus of opleiding vind je hierboven bij de Opleidingsfeiten.

Subsidie, lening, beurs, belastingvoordeel?
Er zijn diverse mogelijkheden om voor je studie gebruik te kunnen maken van een lening, subsidie, een beurs en/of van belastingvoordeel. Op deze pagina vind je daarover alle informatie.

   

   

  Aanmelden

  Hieronder vind je de startdatum van deze cursus of opleiding en kun je je aanmelden.

  Startdata


  Wordt hier geen startdatum en aanmeldknop getoond?
  En heb je wel interesse in dit aanbod? Mail naar osoinschrijvingen@fontys.nl.

   

  Locaties en contact