Alumniaanbod: 5 modules uit Master Educational Needs

Omschrijving

Heb je je Master (S)EN-studie afgerond en je wilt jezelf nog een ander domein eigen maken?

Speciaal voor alumni die het Master (S)EN-getuigschrift reeds hebben behaald is er een mogelijkheid gecreëerd om in één jaar tijd 5 modules uit een ander domein te volgen. Elke module bestaat uit vier bijeenkomsten van 3,5 uur.
Naast deze modules lever je ook een toets beroepsproduct naar keuze in. In deze toets verwerk je 3 modules.

Cursisten die kiezen voor dit cursuspakket sluiten aan bij de studenten die op dat moment de colleges voor hun masteropleiding volgen.

Kijk voor meer informatie op de Startpagina Educational Needs

Cursusniveau
HBO
€ 1975,– (BTW Vrijgesteld)

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO)
Prof. Goossenslaan 1-05
5022 DM Tilburg

Postadres:
5000 GA TILBURG

Inschrijven

1. Schrijf je voor de gewenste periode in via de button "Aanmelden". De genoemde cursusplaats "Tilburg" betreft onze administratieve locatie en is dus een formaliteit.
2. Mail je module- en lesplaatskeuzes naar oso@fontys.nl ovv "Alumniaanbod".