Sprint naar content
Profiel

Kennismaken met Engineering (Associate degree)

 
Leuk dat je verder kennis wilt maken met de Associate degree Engineering! Kijk vooral lekker rond. We staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij twijfels of andere zaken. Zien of spreken we elkaar?
 
 
 

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland voor deze opleiding. Wil je toch graag langskomen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Events

Het voorbereidingsprogramma bestaat uit vijf dagdelen waarin je kennis maakt met een hbo opleiding. Je maakt kennis met de manier van studeren aan het hbo, het niveau, de vakinhoud, het beroepsbeeld en uiteraard maak je ook kennis met onze studenten en docenten. Dit alles doe je zoveel mogelijk op één van de campussen van Fontys zodat je ook daadwerkelijk kunt ervaren en voelen hoe het is om aan het hbo te zijn.

Elke opleiding biedt een programma aan van vijf vrijdagochtenden van 09.00 tot 12.00 uur. Je neemt dus ook op alle dagen deel aan dit programma.

Data van de bijeenkomsten

  • vrijdag 25 november 2022
  • vrijdag 9 december 2022
  • vrijdag 16 december 2022
  • vrijdag 13 januari 2023
  • vrijdag 20 januari 2023

Het inschrijven voor dit ervaringsprogramma is mogelijk van 14 oktober – 11 november. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Verwante opleidingen

Naast Associate degree Engineering biedt Fontys Hogeschool Engineering de technische opleidingen Automotive, Mechatronica, Toegepaste Wiskunde en Werktuigbouwkunde aan. Meer weten?

Bekijk hier alle opleidingen van Fontys Engineering.

Mail ons of bezoek Fontys Pulsed website!

Fontys Pulsed | Associate Degree Engineering