Begeleide intervisie voor managers in de (jeugd)zorg

• Over de cursus
  • Waarom deze cursus
  • Voor wie is deze cursus
  • Data en locatie
Wil jij als leidinggevende ook graag casuïstiek bespreken met andere leidinggevenden? Wil jij in een veilige omgeving samen systematisch reflecteren op professioneel handelen? Wil jij op deze wijze meer komen tot meer inzicht en verdieping in jouw werkzaamheden? Meld je dan nu aan! Doordat de intervisie binnen de Hogeschool plaatsvindt, kunnen we je een neutrale setting bieden en krijg je de mogelijkheid om je leidinggevende vaardigheden verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd wordt er voldaan aan de (her)registratie eisen van SKJ.

Waarom zou je meedoen aan dit traject? De 5 redenen:

• Je leert je eigen functioneren verbeteren door te leren van collega's buiten je organisatie.
  • Je ontvangt onafhankelijke feedback op je eigen werkwijze.
  • Je leert nog meer diepgang ontwikkelen.
  • Je vindt sparringpartners die hetzelfde doel hebben, je leert meer uit jezelf en je functie te halen door te leren in relfectie.
  • Je krijgt de mogelijkheid om vergelijkbare en specifieke beroepsvragen binnen de jeugd- gezondheidszorg, gevangeniswezen, jeugdzorg, jeugdhulpverlening met collega’s uitwisselen.
Dit traject is geschikt voor managers en leidinggevenden binnen de brede (jeugd)hulp. Bijvoorbeeld leidinggevenden, HR managers, directies, MT-leden die, direct of indirect, de volgende doelgroep hebben: patiënten, cliënten, leerlingen en stafleden.
Dit traject vindt zowel online (MS Teams) als op locatie in Den Bosch plaats. Het traject start in het voorjaar 2022.. De startdatum volgt nog, de vervolgdata worden in onderling overleg afgestemd. Het zijn in totaal 10 bijeenkomsten van 1,5 uur.
Cursusniveau
Lesplaats(en)
's-Hertogenbosch
Lesdagen en -tijd
Data worden i.o.m. de deelnemers afgestemd. Startdatum is in het voorjaar 2022. Startdatum volgt.
Studiebelasting
10 bijeenkomsten van 1,5 uur

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op:

pedagogiekzakelijkedienst@fontys.nl

Frans Fransenstraat 15, 's-Hertogenbosch