Communicatie (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts
MAIL BEL: 08850 82200
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleidng

De wereld verandert in razend tempo. De wereldbevolking dijt uit. Grondstoffen zijn schaars. Internationale verhoudingen verschuiven. En een media-explosie zorgt voor een lawine aan informatie. Veel organisaties en bedrijven zijn bezig met het bedenken van nieuwe technologieën en slimme oplossingen. Communicatie is voor hen belangrijker dan ooit: hoe overtuig je anderen dat het beter kan, efficiënter, eerlijker of duurzamer? Jouw verbeeldingskracht kan het verschil maken. Kom jij met onverwachte ideeën voor zowel merken als organisaties om samen verandering in gang te zetten?

Meer over de inhoud

Waarom Communicatie bij Fontys PRO Economie?

Iedereen studeert op zijn eigen wijze. Samen met je studieadviseur stel je jouw leerroute samen. Je werk wordt een serieuze component in je opleiding. Wat je op de opleiding leert is direct toepasbaar op je werkplek. Je zit daarnaast samen met meerdere opleidingen in één klas. Hierdoor leer je samen te werken met andere disciplines en maak je kennis met andere branches. Dit geeft je een bredere scope op jouw vakgebied.

Heb je een keer minder tijd? Geen probleem! Ook online kun je de theorie tot je nemen. Je kunt dus thuis ook bijblijven met de kennisvakken.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Voor iedereen die werken, leren en privé wil combineren. Voor mensen die persoonlijk contact en digitaal leren belangrijk vinden. Daarnaast wil je samen met anderen een bijdrage leveren aan uitdagende ontwikkelingen en heb je het lef om in andere richtingen te denken, bevlogen een nieuwe realiteit voor te stellen en vol passie tegen de stroom in te gaan.

Contact opnemen


Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 11 maart

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Op maat studeren

Deeltijd Communicatie studeer je bij Fontys door middel van flexibele modules. Kijk hier hoe Richard, Sarah en Jip dit combineren met hun drukke leven.

Sfeerafbeelding Fontys

Contact

Stel ons je vraag of neem contact op

08850 82200
fontyspro-economie@fontys.nl
Rachelsmolen 1, Eindhoven