Cursus Jongerencommunicatie & trends

  • Over de cursus
  • Waarom deze cursus
  • Voor wie is deze cursus
  • Wie geeft de cursus
  • Data en locatie

Wil jij meer weten over de leefwereld van jongeren? Ben jij benieuwd naar de laatste jongerentrends en wat de sleutel tot succes is in communicatie met jongeren? Dan is deze cursus/module iets voor jou!

In twee cursusdagen verken jij samen andere deelnemers de leefwereld van Generatie Z. Na deze cursus weet jij wat jongerentrends zijn en hoe je zelf jongerentrends in kaart kunt brengen. Je ontdekt samen met jongeren wat essentiële elementen zijn in jongerencommunicatie en je krijgt praktische handvatten aangereikt die jij gelijk kunt toepassen in jouw dagelijks werk met jongeren.

Deze cursus/module is een onderdeel van de Leergang Werken met Jeugd - Professional van de toekomst, maar is ook los te volgen.

Waarom zou je meedoen aan deze cursus/module?
●     Je leert de leefwereld van jongeren verkennen
●     Je ontmoet andere jeugdprofessionals uit het werkveld
●     Je krijgt praktische handvatten die je direct in je dagelijks werk kunt toepassen
●     Je leert meer over jezelf en de manier van hoe jij met jongeren communiceert
●     Je oefent communicatievaardigheden, samen met jongeren
Deze cursus is bedoeld voor jeugdprofessionals die minimaal 5 jaar werkzaam zijn in het werkveld en zichzelf professioneel verder willen ontwikkelen. De training is geschikt voor professionals die meer willen weten over Generatie Z en hun leefwereld, jongerentrends en jongerencommunicatie.
De cursus/module wordt verzorgd door Eva Saeboe en Lotte van Oosterhout. Eva Saeboe is aanjager jongerenparticipatie bij het Jongerennetwerk-Samen met de Jeugd/Innovatienetwerk Jeugd in de regio Hart van Brabant. Haar expertise ligt bij het communiceren met jongeren. Lotte van Oosterhout is docent Concept Creation bij de opleiding International Lifestyle Studies. Haar expertise ligt bij het doen van trendonderzoek en innoveren in het sociaal domein. Beide trainers zijn afgestudeerd pedagoog.
De cursus/module bestaat uit 2 dagen. Het programma van dag 1 gaat over jongerentrends. Dag 2 gaat over jongerencommunicatie. De cursus wordt gegeven op 13 en 20 januari 2021 bij Fontys Hogeschool Pedagogiek in Tilburg.
Cursusniveau
Post HBO
Kosten
€ 195,– (BTW Vrijgesteld)
Lesplaats(en)
Tilburg
Lesdagen en -tijd
Woensdag 13 en 20 januari 9.30-16.00 uur
Startmoment(en)
13-01-2021
Studiebelasting
Aanwezigheid

Sfeerafbeelding Fontys

Startdata

Contact

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op:

08850-886948
pedagogiekzakelijkedienst@fontys.nl

Professor Goossenslaan 1-01, Tilburg

Locatiekaart op adres: Professor Goossenslaan 1-01, Tilburg

Sfeerafbeelding Fontys

De training Jongerencommunicatie & trends is SKJ geaccrediteerd.

Sfeerafbeelding Fontys