Kennismaken met Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (duaal)

Maak zelf kennis met de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (duaal)

Ons team docenten en studenten zit klaar om jou te helpen bij je (studie)keuze.
Je kunt natuurlijk ook je vragen mailen naar FHKabv@fontys.nl

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
deeltijdopleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Wil je graag een gesprek met iemand van Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (duaal)? Dat kan. Stuur een mail naar fhkabv@fontys.nl of bel met de Academie voor Beeldende Vorming. Zij nemen dan contact met je op.

Contact Mirjam Nelis docent Kunsteducatie

mail whatsapp

Algemeen contact met de opleiding

Bij voorkeur contact via mail.

FHKabv@fontys.nl

Virtual Tour FHK