Volg een module en krijg je geld terug

Een hele opleiding volgen is best een stap. Wij kunnen ons voorstellen dat je je eerst wil oriënteren voordat je je inschrijft. Daarom kun je alvast één losse module volgen zonder dat je ergens aan vast zit. Je betaalt het reguliere cursusgeld (400 euro). Schrijf je je daarna in als student per 1 september 2021, dan ontvang je je cursusgeld terug.

Aanmelden

Laat ons per e-mail weten welke module je wilt volgen, in welke lesplaats en vanaf welke datum.

Voordelen

• Je proeft alvast van de opleiding.
  • Je studielast is lager wanneer je inschrijft als regulier student, je hebt tenlsotte al één module gevolgd.
  • Je maakt alvast kennis met huidige studenten, zij kunnen je uit eigen ervaring alles vertellen over onze opleiding.

• Je volgt de module in studiejaar 2020-2021
  • Je schrijft je in voor studiejaar 2021-2022 als regulier student master Educational Needs en blijft tot en met december 2021 ingeschreven. Je ontvangt je geld dan in januari 2022 terug.

Module-overzicht

Welke module past bij jou? Lees de inhoudelijke beschrijving van de modules en maak je keuze. Kijk vervolgens via de 'persoonlijke planner' waar en wanneer deze module wordt aangeboden.

Bezoek een online voorlichting

Wil je eerst nog wat meer weten over de opleiding Master Educational Needs en de losse modules? Neem deel aan een online voorlichting.

Studenten over de opleiding