Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink. Studenten voor de Master Educational Needs hoeven geen studiekeuzecheck te doen. Volledige inschrijving en betaling moeten afgerond zijn vóór 1 september.

Voor de Master Educational Needs gebruik je onderstaande gegevens.

Naam instellingFontys Hogescholen
PlaatsEindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg of Utrecht
Naam opleidingM Educational Needs

Hoe meld je je aan:

Heb je een Nederlands adres? Doorloop dan onderstaande stappen om je aan te melden bij Studielink voor een opleiding van Fontys Hogescholen.

1. Ga naar Studielink om je aan te melden.

Je maakt als volgt (éénmalig) een account aan bij Studielink:

Klik op de button ‘inloggen met DigiD’.

Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen. 
LET OP: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.

Bevestig altijd je gegevens.

Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Kies voor ‘nieuwe inschrijving toevoegen’ en volg de stappen. Na je bevestiging ontvang je per e-mail een bericht van Studielink.

Ga regelmatig naar je ‘Mijn Studielink pagina’ en check je ‘Mijn To Do lijst’.

2. Doe de Studiekeuzecheck

Fontys biedt jou een Studiekeuzecheck aan en zorgt ervoor dat jij op de juiste plek komt te zitten. Daarnaast kunnen we dan bij jouw start direct begeleiding op maat bieden, wat jouw kans op studiesucces vergroot. De Studiekeuzecheck test je op persoonlijkheidskenmerken, interesse, motivatie en studie-aanpak. Dit advies is niet bindend, je bepaalt zelf of je start met je opleiding, mits je voldoet aan de toelatingseisen.
Wil je meer weten, check dan de FAQ.

3. Regel je machtiging voor betalen collegegeld

Je moet de digitale machtiging voor betaling van het collegegeld uiterlijk voor 1 september hebben geregeld. Je vindt de digitale machtiging in 'Mijn Studielink pagina' bij je ‘Mijn To Do lijst’. Een machtiging afgeven kan pas vanaf 15 mei via Studielink. De eerste incasso vindt plaats op of rond 13 september. Kijk voor een indicatie van je collegegeld op de collegegeldmeter.

Onderwijs- en examenregeling (OER)

In de OER vind je info over:
- de inhoud
- de toetsing
- de begeleiding

    

Studiekeuzecheck

De Master Educational Needs heeft geen studiekeuzecheck.

  • Werkzaam in het VO, MBO of HBO?

    Ben je werkzaam in het voortgezet onderwijs dan kun je inschrijven op een vaste groep van studenten die in het VO werkzaam zijn. Met deze studenten volg je gezamenlijk het algemeen deel van de opleiding. Het gaat om de startbijeenkomst, kennismaking met centrale thema’s, onderzoeksbijeenkomsten, de afstudeermodule en de studiegroepbijeenkomsten. Het keuzedeel stel je zelf samen. Deze optie is in principe voor alle lesplaatsen beschikbaar. De groepsgrootte is afhankelijk van het aantal ingeschreven VO studenten per lesplaats. Bij te weinig kandidaten worden groepen gecombineerd.