Het woord is aan..

Rachid

Rachid ait Mellouk: Meer voldoening en een hogere prestatiecurve…

Na een aantal jaren uit de schoolbanken te zijn geweest, merkte Rachid ait Mellouk dat er zowel bij hem als bij zijn werkgever behoefte was aan een sterker theoretisch kader om de praktische dagelijkse uitdagingen op de afdeling nog efficiënter en effectiever te kunnen uitvoeren. “Door deze opleiding ben ik bewust uit mijn comfortzone gestapt. Door het volgen van de deeltijdstudie Elektrotechniek ben ik mij veel bewuster geworden van het ‘waarom’ bepaalde modellen en processen lopen zoals ze lopen. Hierdoor ben ik nog beter in staat te anticiperen op aankomende veranderingen in de productie of te reageren op knelpunten in het proces.
Ik haal voldoening uit de nieuwe wereld aan kennis die door deze studie voor mij is opengegaan.”

Robin

Robin: ‘Ik leef mijn leven maximaal’

Na een opleiding vmbo en mbo (Elektrotechniek) startte Robin met de voltijdopleiding hbo-Elektrotechniek. “Mijn interesse ligt bij de techniek, maar ook ondernemen zit in mijn bloed. Naast mijn voltijdstudie had ik samen met mijn broer een eigen bedrijf in de landbouwsector. De snelle groei van het bedrijf maakte het volgen van mijn studie moeilijker. Ik besprak mijn situatie met mijn loopbaanbegeleider en de coördinator van de deeltijdopleiding. Zij adviseerden me de overstap te maken naar de deeltijdstudie Elektrotechniek. Nu volg ik in de avonduren in een lager tempo Elektrotechniek. Ik denk er zeker aan om hierna techniek en ondernemerschap te gaan combineren. Zo leef ik mijn leven maximaal.”

 • Robin Sanders

  Ik leef mijn leven maximaal

  Na een opleiding vmbo en mbo Elektrotechniek startte ik met de voltijdopleiding hbo-Elektrotechniek. Mijn interesse ligt bij de techniek, maar ook ondernemen zit in mijn bloed. Naast mijn voltijdstudie had ik samen met mijn broer een eigen bedrijf in de landbouwsector. De snelle groei van het bedrijf, maakte het volgen van mijn studie moeilijker. Ik besprak mijn situatie met mijn loopbaanbegeleider en de coördinator van de deeltijdopleiding. Zij adviseerden me de overstap te maken naar de deeltijdstudie Elektrotechniek. Nu volg ik in de avonduren in een lager tempo Elektrotechniek. Ik denk er zeker aan om hierna techniek en ondernemerschap te gaan combineren. Zo leef ik mijn leven maximaal.

  Robin Robin
 • Rachid ait Mellouk

  Meer voldoening en een hogere prestatiecurve…

  Na een aantal jaren uit de schoolbanken te zijn geweest, merkte ik dat er zowel bij mij als bij mijn werkgever behoefte was aan een sterker theoretisch kader om de praktische dagelijkse uitdagingen op de afdeling nog efficiënter en effectiever te kunnen uitvoeren. Door deze opleiding ben ik bewust uit mijn comfortzone gestapt. Door het volgen van de deeltijdstudie elektrotechniek ben ik mij veel bewuster geworden van het “waarom” bepaalde modellen en processen lopen zoals ze lopen. Hierdoor ben ik nog beter in staat te anticiperen op aankomende veranderingen in de productie of te reageren op knelpunten in het proces.
  “Ik haal voldoening uit de nieuwe wereld aan kennis die door deze studie voor mij is opengegaan”.

  Rachid Rachid