Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink. Voor Ad Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn gebruik je onderstaande gegevens:

Naam instellingFontys Hogescholen
PlaatsEindhoven
Naam opleidingAd Ervaringsdeskundigheid in Zorg en Welzijn

Hoe meld je je aan:

Heb je een Nederlands adres? Doorloop dan onderstaande stappen om je aan te melden bij Studielink voor een opleiding van Fontys Hogescholen.

  • Ga naar Studielink en klik op de button 'inloggen met DigiD'.

Zodra je bent ingelogd haalt Studielink jouw persoonsgegevens op uit het BRP (voorheen GBA). Je moet zelf je contactgegevens invullen. Let op: zorg voor een actief mailadres. Je ontvangt binnen 48u bericht van ons op het door jou ingevoerde mailadres. Ontvang je niets, check dan je spambox.

  • Bevestig altijd je gegevens
  • Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Hierbij geef je aan welke opleiding je wil gaan volgen en wanneer je wil starten.

Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink dashboard,

Je bent pas ingeschreven als je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

2. Aanmeldprocedure Fontys Hogeschool Sociale Studies

  • Je stuurt een motivatiebrief en je CV naar ad-edzw@fontys.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een aanmeldingsadvies.
  • Let op: een belangrijke inschrijfvoorwaarde is dat je vóór aanvang van de studie zélf op zoek gaat naar een praktijkleerplaats voor minimaal 16u per week. Deze moet gericht zijn op het beroep van ervaringsdeskundige in Zorg en Welzijn of maatschappelijke dienstverlening. Je meldt de praktijkplaats digitaal aan bij het praktijkbureau en dient door de praktijkcoördinator van Ad Ervaringsdeskundigheid te worden goedgekeurd.

3. Regel je machtiging voor betalen collegegeld

De digitale machtiging voor het betalen van collegegeld dien je uiterlijk vóór 1 september te hebben geregeld. Ga naar Studielink en klik op de actie 'invullen betaalgegevens'. Een machtiging afgeven kan pas vanaf 15 mei. De eerste incasso vindt plaats op 25 september.

Meer informatie nodig?

CoördinatorJoyce Thal-Mols
E-mailad-edzw@fontys.nl
Telefoon08850-79511