Kennismaken met Finance & Control (deeltijd)

Maak zelf kennis met Finance & Control (deeltijd)

Een goede studiekeuze maken is lastig, het is tenslotte een belangrijke volgende stap in je loopbaan. Bekijk de video met de voorlichting over Finance & Control deeltijd, de animatie over studeren bij Fontys Pro Economie en de verschillende filmpjes om een beter beeld te krijgen van de opleiding. Daarnaast bieden we je één-op-één contact aan met docenten en studenten, dus mail, app of bel ons! Zij helpen je graag verder en we raden je aan om daar gebruik van te maken bij je studiekeuze. De opleidingspagina Finance & Control nog eens bestuderen kan natuurlijk ook.

Veel succes bij het maken van de juiste studiekeuze!

Hartelijke groet,
Team Finance & Control (deeltijd)

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?

Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kunt ontwikkelen.

De volgende voorlichtingen zijn van 22 t/m 24 november. Wil je bericht krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Tijdens een meet en greet ontmoet je mensen van de opleiding, proef je de sfeer en stel je je persoonlijke vragen.

Over de opleiding Finance & Control

Je bent op de hoogte van geldstromen in een bedrijf of instelling en weet precies waar de knelpunten liggen. Je adviseert het management en weet de financiële positie van een bedrijf te beoordelen. Een bedrijfseconoom is een centrale schakel in een bedrijf en verbindt middelen, mensen, afdelingen en processen. Je bent iemand die graag met cijfers, maar zeker ook met mensen werkt. Je sociale en communicatieve vaardigheden worden regelmatig getoetst. Kortom: een allround brein van de organisatie

Contact met Mazy, studente Finance & Control

mail Mazy Whatsapp Mazy

Contact met Fontys Pro Economie (FPE)

Voor praktische vragen over je inschrijving.

bel ons mail ons

Contact met Marcel Jeurissen, contactpersoon van de opleiding

Voor vragen over de inhoud van de opleiding.

mail Marcel

Bekijk de voorlichting van Finance & Control deeltijd

Neem een kijkje op het werkplein van Fontys Pro Economie

Dennis en Raymond over hun opleiding in combinatie met een full time baan

Studenten vertellen over Fontys Pro Economie

Vragen over sneller je studie afronden? Stel ze aan Hanneke.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om sneller je studie af te ronden of heb je vragen over vrijstellingen?

mail je vraag naar Hanneke

Onderwijsconcept

Binnen de 8 deeltijdopleidingen staat flexibel opleiden centraal. Het stelt jou in staat om zelf je opleiding vorm te geven op basis van jouw leerambitie en jouw werkcontext. Je studieroute is niet meer afhankelijk van wat een opleiding bepaalt, maar wat jij wilt. Je volgt daarbij geen vast programma, maar stelt pakketten samen die bestaan uit Eenheden van Leeruitkomsten en onderwijsaanbod die horen bij jouw opleiding. Je hebt een grote mate van flexibiliteit in hoe je aantoont dat je het kunt en de volgorde en tempo waarin je dat doet. Een gepersonaliseerd leertraject dat aansluit bij jouw werkcontext!

Eenheid van Leeruitkomsten

Iedere onderwijsperiode (vaak een half jaar) kies je op basis van jouw werkcontext en leerambities een passende Eenheid van Leeruitkomsten. Deze Eenheid van Leeruitkomsten beschrijft wat je aan het eind van deze periode inhoudelijk wilt aantonen. Dat doe je aan de hand van één of meerdere beroepsproducten. Afhankelijk van wat je gaat aantonen, volg je bijeenkomsten over kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze leeruitkomsten te realiseren. Een studiecoach, een tutor en vakexperts begeleiden je hierbij en je wordt beoordeeld door assessoren. Een onderwijspakket helemaal op maat gemaakt en afgestemd op jouw eigen werkcontext en leerbehoefte!

Kijk mee tijdens een bijeenkomst van Fontys Pro Economie

Studenten presenteren het eindresultaat van de bijeenkomst ‘Klantwaarde’