Finance, Tax and Advice - Tax (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
MAIL BEL: 08850 82200
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Je weet de weg in de belastingwetgeving en je bent op zoek naar meer verdieping in je werk. De opleiding Finance, Tax and Advice (variant tax) geeft je stevige fiscale kennis om de volgende stap in je carrière te zetten. Er is behoefte aan deskundigen die alles weten van de ingewikkelde en snel veranderende belastingwetgeving. Een toekomstig fiscalist is altijd op de hoogte van nieuwe (fiscale) ontwikkelingen en geeft op basis hiervan adviezen aan particulieren of organisaties.

Meer over de inhoud

Waarom Finance, Tax and Advice (variant tax) bij Fontys PRO Economie?

Iedereen studeert op zijn eigen wijze. Samen met je studieadviseur stel je jouw leerroute samen. Je werk wordt een serieuze component in je opleiding. Wat je op de opleiding leert is direct toepasbaar op je werkplek. Je zit daarnaast samen met meerdere opleidingen in één klas. Hierdoor leer je samen te werken met andere disciplines en maak je kennis met andere branches. Dit geeft je een bredere scoop op jouw vakgebied.

Heb je een keer minder tijd? Geen probleem! Ook online kun je de theorie tot je nemen. Je kunt dus thuis ook bijblijven met de kennisvakken.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Voor iedereen die werken, leren en privé wil combineren. Voor mensen die persoonlijk contact en digitaal leren belangrijk vinden. Verder ben je iemand die graag de zaken uitzoekt, initiatief toont, kritisch is en nauwkeurig werkt.

Contact opnemen