Googlicious - 1 - Workshop SEO Basics

• Over de workshop
  • Voor wie is deze workshop
  • Praktische informatie

Deze workshop is onderdeel van een serie van 3 trainingen over scoren in Google: Googlicious-1 zoekmachineoptimalisatie, Googlicious-II zoekmachine adverteren, Googlicious-III Google Analytics basics. Je kunt je los inschrijven per training, maar ook voor de serie als geheel.

Aanbieding: bij inschrijven voor alledrie de workshops 50,- korting!

Zoekmachines bepalen de manier waarop we ons door de digitale wereld bewegen. Google is hierin veruit de belangrijkste met een marktaandeel van ongeveer 95% in Nederland. Door goed te ranken in Google kun je dus een enorm publiek bereiken. 7 van de 10 Google gebruikers kijkt niet verder dan de eerste vier zoekresultaten. Het optimaliseren van je website is daarom een must.

In deze workshop leer je hoe je je website beter vindbaar maakt voor zoekmachines, zodat klanten je makkelijker kunnen vinden. Welke zoekwoorden moet je gebruiken? En hoe moet je zorgen dat je vindbaar bent voor deze woorden? Je zult leren dat de SEO van je website valt of staat door vier belangrijke pilaren: de techniek, de content, linkbuilding en social. Daarom is het onmisbaar om een brede kennis van SEO te ontwikkelen en de juiste strategie te bepalen.

De workshop SEO Basics is bedoeld voor iedereen die professioneel met SEO aan de slag wil gaan.

Jolanda Sinha is docent bij Fontys Hogeschool Communicatie en Google-gecertificeerd Analytics, Ads en SEO-trainer. Daarnaast ontwikkelt en optimaliseert ze online strategieën en content voor een breed scala aan opdrachtgevers, vanuit haar eigen bedrijf Met Inhoud.

Plaats en tijd

De workshop vindt plaats bij Fontys Hogeschool Communicatie, Rachelsmolen 1, 5612 MA te Eindhoven op een nader te bepalen datum van 18:00 uur - 21:30 uur.

Aanmelding

• Inschrijven Googlicious Drieluik (eenmalige inschrijving voor alledrie de workshops)
  • Inschrijven Googlicious-I: SEO Basics (schrijf je alleen voor dit onderwerp in)
  • Inschrijven Googlicious-II: Ads (schrijf je alleen voor dit onderwerp in)
  • Inschrijven Googlicious-III Analytics (schrijf je alleen voor dit onderwerp in)

Je kunt je tot een week voor start van de workshop inschrijven.

Start workshop

De workshop start bij minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers.

150 euro (BTW vrijgesteld, inclusief drankjes en snacks)

Cursusniveau
HBO
€ 150,– (BTW Vrijgesteld)