Info voor werkgevers

Als werkgever anticipeer je voortdurend op vernieuwingen in het vakgebied. Het bijscholen en verder opleiden van personeel hoort daarbij. Fontys Hogescholen biedt daarvoor vele mogelijkheden.
ICT-gediplomeerden op mbo-niveau met een aantal jaren werkervaring kunnen bij Fontys Hogeschool ICT een vervolgopleiding doen.

Fontys Hogeschool ICT biedt een breed scala aan deeltijdstudies. Zo zijn er opleidingen met een lengte variërend van twee tot vier jaar, aansluitend op verschillende vooropleidingen en de mate van werkervaring in de ICT.

Naast deeltijdopleidingen biedt Fontys Hogeschool ICT ook maatwerkoplossingen voor bedrijfsopleidingen en toegepast onderzoek.
Wil je hierover meer informatie?
Neem dan contact op met ons directiesecretariaat:
hogeschoolict@fontys.nl of 08850 - 77299.


Grotere instroom studenten nodig

ICT-Office, de branchevereniging van 550 IT-, telecom-, internet- en officebedrijven in Nederland, met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, voorspelde in haar marktmonitor jaren geleden al een groeiend tekort aan hoger opgeleide ICT-professionals voor de komende jaren. Het tekort loopt langzaam op tot ruim 10.000 gekwalificeerde hoogopgeleide ICT’ers.
Een grotere instroom van studenten in de ICT-opleidingen is nodig om op middellange termijn over voldoende goed opgeleide ICT-professionals te beschikken.
Bij- en omscholing van uw personeel bij een opleiding bij Fontys Hogeschool ICT biedt uitkomst. Daarmee bent u in elk geval verzekerd van gekwalificeerde ICT’ers.