Studiebegeleiding

Begeleiding én je eigen weg volgen

Je staat er binnen de opleiding HBO-ICT niet alleen voor. Als student krijg je persoonlijke begeleiding tijdens je hele studie. Of het nu gaat om algemene studievragen, keuzes, groepswerkstukken, stage of afstuderen: je hebt altijd een aanspreekpunt.

Semester coach

Om je studieloopbaan te begeleiden is er per semester een personal coach.
Hij of zij volgt je prestaties en geeft je adviezen. Jullie hebben het samen over:
- jouw ontwikkelproces (je studie en je professionaliteit)
- jouw studiekeuzes en je studieaanpak
- je studieresultaten en -voortgang
- beroepsmogelijkheden
- elk onderwerp dat jij zelf aandraagt (problemen, twijfels)

Tutor

In de proftaken (groepswerkstukken) waar je aan werkt tijdens je studie, word je begeleid en beoordeeld door een tutor. Tijdens het eerste deel van je studie, is je semester coach ook je tutor.

Docenten

Bij Fontys Hogeschool ICT krijg je les van een gedreven team docenten. Alle vragen die je hebt, kun je aan hen stellen, zowel tijdens lesavonden als via de mail. Elke docent begeleidt en beoordeelt je in het vak dat je van die docent krijgt. Zo raak je goed wegwijs in de vakgebieden binnen de opleiding HBO-ICT.

Deeltijdcoördinator

De deeltijdcoördinator kijkt samen met jou naar het verloop van je studie. Heb je daar vragen over of wil je overleggen, klop dan gerust aan bij je coördinator.

Decaan

Een decaan is een Fontysmedewerker die niet rechtstreeks aan de opleiding verbonden is. Hij of zij geeft adviezen over gespecialiseerde onderwerpen, bijvoorbeeld studieproblemen, studievaardigheden, beperkingen, financiële problemen en persoonlijke omstandigheden.