HBO-ICT

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

In het kort

ICT is overal. Onmisbaar in ons leven en altijd in ontwikkeling. Wil jij een studie volgen op het gebied van ICT? Als omscholing of juist als aanvulling op je huidige ICT-baan? De opleiding HBO-ICT biedt je verschillende kansen. Of je nu verder wilt in de richting van security of software engineering, bij ons is het mogelijk.
Uiterlijk begin april 2020 staat actuele informatie op de vernieuwde website!

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Wij zorgen ervoor dat onze opleiding aansluit bij jouw praktijk. Volg je de opleiding naast een baan, dan pas je jouw theoretische kennis en actuele voorbeelden uit de praktijk toe in projectopdrachten. Zo leren wij je om vraagstukken systematischer en doelgerichter aan te pakken. Je brengt je dagelijks werk op die manier direct op een hoger niveau.

We hebben in Zuidoost-Nederland een intensieve relatie met bedrijfsleven, overheid en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Zo is ons Onderwijs voor Professionals altijd up-to-date en bereiden wij je voor op de toekomst van de ICT.

Direct aanmelden

Wat verwachten wij van jou

Jij bent nieuwsgierig en ambitieus. Je houdt er rekening mee dat je een studie goed kunt combineren met een baan, al dan niet met een partner en/of gezin. Je hebt daar goed over nagedacht. Je bent gedisciplineerd, toe aan een nieuwe stap in je carrière en leergierig. Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends. Je wilt weten hoe je theorie in de praktijk moet toepassen. Je weet al wel iets van het ICT-vak maar wilt de ontwikkelingen blijven volgen, of liever zelfs vóór zijn. Je hebt bij voorkeur een passende ICT-werkomgeving.

Contact opnemen
Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 10 juni

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze


Sfeerafbeelding Fontys

Volg ons op social media!

Je kunt Fontys Hogeschool ICT vinden op verschillende social media kanalen: