Human Resource Management (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts
Lesdagen en -tijd
donderdag 13.30 - 20.15 uur
MAIL BEL: 08850 70311  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over de opleiding

Ligt jouw drijfveer bij mensen én organisaties? Het in goede banen leiden van arbeid in organisaties is het vakgebied van Human Resource Management (HRM). Je werkt met mensen vanuit zakelijk perspectief, en helpt ze graag bij het maken de juiste keuze op gebied van carrière. Als hr-professional opereer je in het spanningsveld tussen mensen, arbeidsorganisaties en de samenleving.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding

De snel veranderende wereld vraagt van jou constante aanpassing en ontwikkeling. Het is belangrijk om je hele leven te blijven leren. De deeltijdopleiding Human Resource Management is opgebouwd uit flexibele modules en deze kun je in jouw eigen tempo volgen. We bieden een mix van digitaal leren, contactmomenten op school en toepassing op je eigen werkplek. Een persoonlijke coach begeleidt jou bij het vorm en inhoud geven aan je persoonlijke leerroute.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Een hr-professional werkt graag met mensen vanuit een zakelijk perspectief en ziet het belang van medewerkers in organisaties. Je haalt het beste uit werknemers zodat ze goed tot hun recht komen en organisatiedoelen worden bereikt. Daarnaast is het belangrijk dat een HRM’er beschikt over sociale vaardigheden en deze kan toepassen in een zakelijke context. Het leren in jouw dagelijkse werkpraktijk neemt een bijzondere plaats in tijdens het volgen van een module. Als student combineer je werk met studie. Tijdens je opleiding voer je opdrachten uit in je eigen beroepspraktijk. Deze praktijk wordt gebruikt als basis voor de opdrachten. Mocht je deze praktijk niet hebben, dan kijken we samen met jou naar mogelijkheden.

Contact opnemen
Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 11 maart

Meld je aan voor de voorlichting deeltijd

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar

Download facts

Studiekosten

Collegegeld, studieboeken...

De kosten op een rij

Contact met Fontys HRM deeltijd

08850 70311
hbohrmdeeltijd@fontys.nl
Prof. Goossenslaan 1-01, Tilburg