Kennismaken met Human Resource Management (deeltijd)

Maak zelf kennis met de opleiding Human Resource Management (deeltijd)

In verband met de coronacrisis kunnen wij momenteel geen voorlichting op locatie aanbieden. In plaats hiervan zijn er online voorlichtingen. Tijdens deze voorlichtingen krijg je onder andere ruimschoots de mogelijkheid je vragen te stellen. Daarnaast kan je op deze pagina de opleidingsvoorlichting bekijken en downloaden om een beter beeld te krijgen van de opleiding. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een studieadviseur en/of medewerker inschrijvingen. Bekijk ook de interviews met onze studenten over de verschillende modules. Heb je nog vragen, plan dan een persoonlijk gesprek in met de studieadviseur. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen met je studiekeuze.

Contact met Sanne, docent/studieadviseur

Aan Sanne kan je al je vragen stellen over de vakken van de studie, de indeling van de opleiding, studiebegeleiding en meer.

via mail whatsapp

Contact met Sabine, medewerker inschrijvingen

Bij Sabine kan je terecht met vragen over je inschrijving, contractonderwijs (het volgen van losse modules) en collegegeld.

via mail

Veelgestelde vragen

Lees het antwoord op de veelgestelde vragen over de modulaire deeltijdopleiding Human Resource Management.

Hoe bevalt de studie? Waaruit bestaat de lesstof? Hoe is het werk, privé en studie te combineren? Deze -en vele andere- vragen komen aan bod in onderstaande interviews.

Bart van der Kooi werkt als Learning and Development Coordinator bij Ardagh Group. Hij typeert het onderwijs bij Fontys HRM en Psychologie als heel open, gericht op professionals en toepasbaar in de praktijk.

Cynthia Geerts vertelt in deze video over de combinatie werk, privé en studeren en hoe zij er in slaagt deze combinatie goed vorm te geven. Cynthia had niet het aangetoonde vooropleidingsniveau, maar kon door het succesvol maken van de 21+ test gelukkig toch worden toegelaten tot de opleiding

Ellen Schreuder werkt als HR-medewerker bij Oerlemans Foods. De combinatie werken en studeren bevalt haar goed en draagt volgens Ellen sterk bij aan haar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Harald Waijers is werkzaam in de groensector. Blended learning - een combinatie van online en offline onderwijs - bevalt Harald goed, omdat hij zich daardoor thuis al goed kan voorbereiden met filmpjes en mini-colleges.

Helma van der Wilt is zelfstandig bureaurecruiter voor de moderetail. Wat haar aanspreekt aan de opleiding bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie is dat ze de opleiding zelf kan vormgeven door zelf haar pakket aan modules samen te stellen.

Renée Saarloos werkt bij de gemeente Tilburg als secretaresse en wil door middel van de opleiding verder ontwikkelen. Renée vertelt onder meer over de expliciete aandacht die wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Word jij gedreven door mens én organisatie? Het in goede banen leiden van arbeid is het vakgebied van Human Resource Management (HRM). Je werkt met mensen vanuit zakelijk perspectief, en helpt ze bij het maken van loopbaankeuzes. Als HR professional werk je in het spanningsveld tussen mens, arbeidsorganisatie en samenleving.

Op deze pagina lees je alles over de deeltijdopleiding HRM, zoals de opbouw van de opleiding en de onderwijsvorm.

lees alles over de opleiding