ICT Service Management (Associate degree)

Opleidingstype
Associate degree
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
Februari
Studieduur
24 maanden
Graad (titel)
Associate degree
Februari 2020 laatste mogelijkheid
Vanaf studiejaar (september) 2020-2021 start een ICT-brede AD-ICT.
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

In het kort

In het ICT-werkveld speelt de afstemming tussen de bedrijfsvoering en IT een steeds grotere rol. Dat vraagt om ICT-professionals: mensen met kennis van kwaliteitsverbetering en vernieuwing op het gebied van business en ICT. Die kennis bieden wij je in onze deeltijdopleiding ICT Service Management. Je leert veel over bedrijfsprocessen en organisaties. Over hoe ze in elkaar zitten en hoe je ze kunt verbeteren. Daarnaast doe je kennis op over ICT-voorzieningen als applicaties en infrastructuur.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Wij zorgen ervoor dat onze opleiding aansluit bij jouw praktijk en dat je dit goed kunt combineren met je baan. De studie is bij voorkeur bedoeld voor ICT’ers die al werken in het service management en hun kennis willen uitbreiden. Wij geven je een servicegerichte en kritische beroepshouding. Zo krijg je de kans om in 2 jaar tijd te groeien naar een hoger functieniveau.
In Zuidoost-Nederland hebben wij een intensieve relatie met het bedrijfsleven, de overheid en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Zo is ons onderwijs altijd up-to-date en bereiden wij je voor op de toekomst van de ICT.

Direct aanmelden

Wat verwachten wij van jou

Jij bent nieuwsgierig en ambitieus. Je hebt bij voorkeur een baan op het gebied van ICT Service Management en opereert op mbo- of mbo-plus-niveau. Je wilt je kennis van verandering en implementatie op dit vakgebied uitbreiden. Dit programma is zo ingericht, dat het goed te combineren is met je werk. Toch realiseer je je goed dat studeren naast een baan pittig kan zijn. Jouw keuze voor deze opleiding is dan ook weloverwogen. Je bent nieuwsgierig naar onderwerpen als bedrijfsprocessen en organisaties, applicaties, ICT-infrastructuur, beheersprocessen en ICT-security. Je bent klaar voor een volgende stap in je carrière.

Contact opnemen
Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 27 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Contact

Mevr. ing. Y.M.D. (Yvonne) Ulrich-Derksen