Kennisbijeenkomst Marketing 4.0

  • Over de workshop
  • Voor wie is deze workshop
  • Wie geeft deze workshop
  • Praktische informatie

Marketing 4.0: Digital - Data Driven - Direct

Het marketingvakgebied heeft zich met big data en social media razendsnel ontwikkeld naar digitaal en datagestuurd, met direct als de leidende vorm.

Paul Postma, internationaal erkende marketingautoriteit, vertelt over deze ontwikkeling en laat de betekenis zien van marketing intelligence, analysetools, web first, social media en neuromarketing en de customer journey als verbinding daartussen.


De workshop is geschikt voor alle professionals die geïnteresseerd zijn in Big Data marketing.

Sfeerafbeelding Fontys

Paul Postma - econoom, Universiteit van Amsterdam - is een internationaal erkende marketingautoriteit en legde de basis voor de marketingbenadering die als CRM een wereldwijde vlucht heeft genomen. Na een loopbaan in het bedrijfsleven bouwde hij als partner van Ernst & Young een internationale CRM praktijk op. Veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland, en auteur diverse boeken. Postma is daarnaast bekend van zijn 'Verkoopefficiency'-methode voor prestatieverbetering in de persoonlijke verkoop. 

Philip Kotler: “Paul Postma is one of those rare marketing thinkers whose deep technical knowledge and psychological insights make him a perfect guide to illuminate for “old era marketers” the rich opportunities which are being opened up by the new electronic media.”

Paul Postma is interessant en amusant, een ‘edutainer’ over het gedrag van klanten, managers en marketeers. “Luister nooit naar de klant, maar kijk wat hij doet.” 

Plaats en tijd

De workshop vindt plaats bij Fontys Hogeschool Communicatie, Rachelsmolen 1, 5612 MA te Eindhoven
op een nader te bepalen datum in 2019 van 18.00 uur - 21.30 uur.

Start cursus

De cursus start bij minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers.

Kosten

175 euro (BTW vrijgesteld, inclusief drankjes en snacks en inclusief het nieuwste boek "Handboek Marketing 4.0 - Digital - Data Driven - Direct" van Paul Postma)

Sfeerafbeelding Fontys

Aanmelding

Zodra de datum bekend is kan je je hier aanmelden.

Cursusniveau
HBO
Kosten
€ 175,– (BTW Vrijgesteld)
Lesplaats(en)
Eindhoven
Lesdagen en -tijd
18.00 tot 21.30 uur

Contact

Neem voor meer informatie contact op met
Fontys Hogeschool Communicatie / Yvonne Lemmen

Fontys Hogeschool Communicatie

Rachelsmolen 1, Eindhoven

Locatiekaart op adres: Rachelsmolen  1, Eindhoven