Kennismaken met de Kopopleiding lerarenopleidingen

Maak zelf kennis met de Kopopleiding lerarenopleidingen!

Op deze pagina vind je overzichtelijk de informatie die je nodig hebt om de volgende stap te maken in je studiekeuze. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

(Online) voorlichtingen najaar 2021

De volgende ronde (online) voorlichtingen vinden plaats op 23, 24 en 25 november 2021.
Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

24 nov 2021 20:00 - 21:00 uur
nog 47 plekken
Online voorlichting Kopopleiding (FLOT)

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Contact met Student Jennifer

Contact met Wendy, opleidingscoördinator

e-mail 08850 89074

Een impressie van de open dag!

Leraar worden iets voor jou?

Werken in het onderwijs: de baan van je leven!

Alles over voorlichting

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helmaal weet.

Studeren bij Fontys

Fontys is een school van formaat en toch kleinschalig. Je profiteert van de goede faciliteiten en uitgebreide studiemogelijkheden, maar ook van de betrokkenheid en persoonlijke aandacht van docenten. Bij Fontys heb je veel mogelijkheden om te groeien. Groeien als persoon, maar ook als toekomstige professional. Je leert met verschillende mensen om te gaan en je kunt jezelf, naast je studie, actief profileren.

'Bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg word je gezien! Je bent er geen nummer. Het contact met docenten is super, ze kennen je naam en je kunt altijd bij iemand terecht als je hulp nodig hebt.'

Lees hier het verhaal van student Makan >>