Sprint naar content

Kennismaken met de Kopopleiding lerarenopleidingen

Maak zelf kennis met de Kopopleiding lerarenopleidingen!

Welkom! Op deze pagina vind je overzichtelijk de informatie die je nodig hebt om de volgende stap te maken in je studiekeuze. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Open Avond
22 maart 2023

Contact met Student Wies & Kevin

e-mail e-mail

Contact met Wendy, opleidingscoördinator

e-mail 08850 89074

Een impressie van de open avond

Neem een kijkje

Leraar worden iets voor jou?

Fontys for society

Werken in het onderwijs: de baan van je leven!

Alles over voorlichting

Je wilt een hbo-opleiding gaan doen. Maar welke opleiding kies je? Een studie kiezen is soms best lastig. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij een opleiding kiest die bij jou past. Wij bieden gemakkelijke tools om je te helpen bij je studiekeuze. Als je nog twijfelt, maar ook als je het nog niet helemaal weet.

Studeren bij Fontys

Fontys is een school van formaat en toch kleinschalig. Je profiteert van de goede faciliteiten en uitgebreide studiemogelijkheden, maar ook van de betrokkenheid en persoonlijke aandacht van docenten. Bij Fontys heb je veel mogelijkheden om te groeien. Groeien als persoon, maar ook als toekomstige professional. Je leert met verschillende mensen om te gaan en je kunt jezelf, naast je studie, actief profileren.

Placeholder for Fontys video
'Bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg word je gezien! Je bent er geen nummer. Het contact met docenten is super, ze kennen je naam en je kunt altijd bij iemand terecht als je hulp nodig hebt.'
Lees hier het verhaal van student Makan >>