Kennismaken met Leraar Aardrijkskunde (deeltijd)

Maak zelf kennis met de opleiding Leraar Aardrijkskunde!

Welkom! Op deze pagina vind je overzichtelijk de informatie die je nodig hebt om de volgende stap te maken in je studiekeuze. Heb je een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Betreft het een opleiding met startmoment in februari?

Ben je geinteresseerd in een Fontys Pro opleiding met startmoment in februari en wil je dan starten met je studie? Op 26 januari kun je deelnemen aan de voorlichtingsavond van de opleiding naar jouw keuze met februari instroom. Kijk in het overzicht voor deelnemende opleidingen. Niet alle opleidingen hebben een startmoment in februari.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
Fontys Pro opleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Tijdens meelopen volg je een aantal lessen, colleges en practica die bij de studenten op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een lesdag mee en je kunt met studenten en docenten praten. Zij vertellen je graag wat de studie inhoudt en hoe het is om bij Fontys te studeren.

Is er geen datum bekend voor jouw gewenste meeloopdag of is deze al volgeboekt? Neem dan contact met ons op: 08850 74300 of marcomflot@fontys.nl. Meeloopdagen zijn beschikbaar vanaf periode 2. In de afsluitende periode 4 is er een beperkt aanbod aan meeloopdagen. Houd hier rekening mee.

Contact met studieadviseur Judith

Dit is een oriënterend gesprek over de mogelijkheden naar het leraarschap. Neem voor specifieke vragen over de opleiding contact op met de opleidingscoördinator.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Contact met student Joeri of Marco

mail Joeri mail Marco

Contact met de opleidingscoördinator Mieke van Vemden

Een impressie van de open avond

neem een kijkje

Denise durfde het na 20 jaar aan een carrièreswitch te maken

Het onderwijs: de mooiste baan van je leven!

Flexibel studeren bij Fontys

Bij Fontys kun je flexibel studeren. Dit betekent dat je zelf kiest welke onderdelen van de opleiding je zelfstandig leert (via een online leeromgeving), voor welke onderdelen je (werk)ervaring inzet en aan welk onderwijsaanbod (theorie/praktijk) je actief deelneemt. Het uitgangspunt van flexibel studeren is praktijkleren. Opdrachten worden gemaakt vanuit je eigen ervaringen, waardoor je de theorie meteen toepast in de praktijk.

Na 20 jaar in het laboratorium is het best spannend om weer de schoolbanken in te klimmen. Maar studeren verleer je niet! Het allermooiste aan het beroep van leraar vind ik het contact met leerlingen. Dat je ze ook een beetje leert kennen.'

Student Denise