Aanmelden

Aanmelden doe je bij Studielink. Voor de Master Leraar Biologie gebruik je onderstaande gegevens.

Naam instelling Fontys Hogescholen
Plaats Tilburg
Opleiding M Leraar Biologie

Hoe meld je je aan:

Heb je een Nederlands adres? Doorloop dan onderstaande stappen om je aan te melden bij Studielink voor een opleiding van Fontys Hogescholen.

Je meldt je - uiterlijk 1 september - aan via Studielink.
Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink - dashboard.

Als je je hebt aangemeld, betekent dit nog niet dat je al bent ingeschreven. Je bent pas inschreven zodra je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

2. Doe de Studiekeuzecheck

De Studiekeuzecheck voor bachelors en AD's in deeltijd en masters voltijd en deeltijd is niet verplicht. Wil je dit wel, dan kun je dat aangeven in Studielink.

De Studiekeuzecheck zorgt ervoor dat we je vanaf het begin begeleiding op maat kunnen bieden. Dat vergroot je kans op studiesucces. De studiekeuzecheck bestaat in ieder geval uit een digitale vragenlijst en een check-in gesprek met je opleiding. Tijdens het gesprek wordt het studiekeuzeadvies opgesteld en besproken. Uitgebreide informatie vind je op de Studiekeuzecheck, jouw check-in bij Fontys.

3. Regel je machtiging voor betalen collegegeld

Je regelt de machtiging voor de betaling van je collegegeld. Een machtiging afgeven kan vanaf half mei in je Studielink-dashboard, je ontvangt hierover een e-mail.
De eerste incasso vindt plaats op of rond 25 september.  

Meer informatie over je collegegeld vind je hier.

  • Op maat

    Verkorte trajecten

    Een masteropleiding in deeltijd duurt bij een volledig traject drie jaar. Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarde en ben je in het bezit van eerder verworven competenties, in de vorm van een relevante vakwetenschappelijke vooropleiding, dan kun je in aanmerking komen voor vrijstellingen. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.