Daan over Leraar Consumptieve Techniek

"Het was wel wennen om weer in de schoolbanken te zitten, maar heb een fantastische tijd gehad als deeltijdstudent Leraar Consumptieve Techniek. Een goede basis en ritme is wel belangrijk om te kunnen studenten naast een fulltime baan."

"Ik had behoefte aan ontwikkeling"

"Ik ben weer gaan studeren, omdat ik behoefte had aan ontwikkeling. We hadden een hele ambitieuze en leuke klas. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om weer te gaan studeren, want ik werd door de studie erg geprikkeld en daardoor werd voor mijzelf duidelijk wat ik wilde gaan doen. Ik ben een eigen koffiezaak begonnen en heb mijn eigen koffiemerk. Mijn opleiding Leraar Consumptieve Techniek komt op veel vlakken terug, onder andere in de opleiding van mijn personeel in de koffiezaak."

"Ik ben mijn eigen koffiezaak begonnen"

"Omdat ik de theorie die ik leerde meteen in praktijk kon toepassen, maakte het interessant. Ik had plezier in het leren en in mijn werk. Ik maakte mijn droom waar."

Naam: Daan Verleg

Instituut: Fontys Pedagogische Technische Hogeschool