Toelating

Je bent alleen toelaatbaar als je een tweedegraadsdiploma Engels in bezit hebt.

Met een andere vooropleiding ben je niet toelaatbaar, maar zou je eventueel via de maatwerkopleiding (bachelor leraar Engels) eerst de tweedegraadsbevoegdheid kunnen behalen. In principe duurt die opleiding twee jaar. Om toegelaten te worden tot de maatwerkopleiding moet je in het bezit zijn van een aanverwant hbo- of universitair diploma.