Leraar Frans (Professional Master)

Opleidingstype
Master
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
36 maanden
Graad (titel)
Master of Education
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Je hebt net je bachelorgraad behaald of staat al een paar jaar voor de klas. Eén ding is zeker: je wilt doorstuderen. Omdat je verdieping zoekt in je vakgebied, meer uitdaging in je werk wilt of met een andere leeftijdsgroep wilt werken. Wat je drijfveer ook is, een masteropleiding van Fontys Lerarenopleiding Tilburg biedt je de kans jezelf blijvend te ontwikkelen als professional binnen het Voortgezet Hoger Onderwijs (VHO).

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding?

Na de opleiding ben je bevoegd om in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs en het hoger beroepsonderwijs les te geven. Je speelt een leidende rol op vakinhoudelijk en vakdidactisch gebied. Daarnaast kun je bijdragen aan visieontwikkeling op het onderwijs van jouw vak. De opleiding legt accenten op vakinhoud, onderzoek en de brede rol die de eerstegraads docent heeft binnen het Voortgezet Hoger Onderwijs (VHO).

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

Je bent in het bezit van een bacheloropleiding Leraar voortgezet onderwijs en hebt eventueel enkele jaren werkervaring. Je bent werkzaam als docent in het onderwijs en wilt graag je kennis en inzicht verder verdiepen op vakinhoudelijk en vakdidactisch gebied, om binnen de school een leidende rol hierin te kunnen spelen. Je draagt bij aan het collectieve leerproces, door het ontwerpen van onderwijs, uitvoeren van onderzoek en ondersteunen en begeleiden van collega´s . Je werk- en privésituatie staan het toe dat je een studie, met circa 20 uur per week studiebelasting, kunt volgen.

Contact opnemen

Open avond - 27 maart

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze