Kennismaken met de modulaire deeltijdopleiding Leraar Pedagogiek

Maak zelf kennis met de modulaire deeltijdopleiding Leraar Pedagogiek!

We helpen jou graag bij je (studie)keuze. Je kunt al je vragen stellen via mail of telefoon. Of vraag een persoonlijk (telefonisch) gesprek aan! Bekijk de opleidingsvoorlichting die we tijdens de open avond gebruiken om een beter beeld te krijgen van de opleiding. En bekijk ook de filmpjes over de verschillende modules. Wat je ook kiest: laat het ons weten als iets nog niet duidelijk is!

Events

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)?
Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen.Tijdens een voorlichtingsavond kijken we samen hoe jij je optimaal kan ontwikkelen.

Betreft het een opleiding met startmoment in februari?

Ben je geinteresseerd in een Fontys Pro opleiding met startmoment in februari en wil je dan starten met je studie? Op 26 januari kun je deelnemen aan de voorlichtingsavond van de opleiding naar jouw keuze met februari instroom. Kijk in het overzicht voor deelnemende opleidingen. Niet alle opleidingen hebben een startmoment in februari.

Op woensdag 30 maart 2022 vindt weer een voorlichtingsavond plaats voor alle
Fontys Pro opleidingen. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Heb je een vraag?
Hieronder vind je de contactgegevens van deze opleiding, neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Je studeert samen met andere scholieren een dag bij een opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart wat het studeren bij Fontys inhoudt.

Proefstudeermomenten kunnen zowel online als offline georganiseerd worden. Controleer bij het aanmelden dus goed of jouw proefstudeermoment online plaatsvindt, of bij de opleidingen op locatie.

Opleidingsvoorlichting

bekijk het filmpje

Bespreek jouw persoonlijke situatie

Wil je jouw persoonlijke situatie met ons bespreken? Wij maken graag een (telefonische) afspraak om al jouw vragen te beantwoorden.

Stel je vraag

Meer weten

Op deze pagina lees je alles over de deeltijdopleiding Leraar Pedagogiek, zoals de opbouw van de opleiding en de onderwijsvorm.

lees alles over de opleiding

App met student Natasja

Stel Natasja al je vragen over de sfeer, het contact met docenten en de combinatie werk & privé. Zij kan je precies vertellen hoe zij het ervaart!

Stuur mij een appje

Modules in beeld

Lerarenmodules 'Meesterschap en Pedagogische Professional'

Module 'Pedagogish handelen en diversiteit'

Module 'Jeugd anno nu'

Module 'De speelse professional'

Oud-student Pinar Yalan

"Je leert niet om leraar te zijn, maar om de leraar uit jezelf te halen"

Veelgestelde vragen

Je start de deeltijdopleiding met de twee propedeusemodules 'Pedagogische ondersteuning' en 'Professioneel pedagogisch handelen' waarin je basiskennis, houding en vaardigheden leert. Voor de opleiding Leraar Pedagogiek volg je in ieder geval de modules 'Meesterschap' en 'Pedagogisch Professional'. Daarnaast volg je diverse modules naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit 8 modules.