Meer weten over de opleiding Leraar Wiskunde Tilburg

Kom kennismaken

  • kom praten met studenten
  • bekijk een filmpje
  • bekijk een filmpje
  • meld je aan voor events

Wil je graag een gesprek met iemand van de deeltijdopleiding Leraar Wiskunde in Tilburg? Dat kan!

Je kunt een e-mail sturen naar opleidingscoördinator Rook Doggen: coordinatiewidtflot@fontys.nl Hij neemt dan contact met je op.

Sfeerafbeelding Fontys

Wil je weten hoeveel collegegeld je moet betalen voor deze opleiding? Raadpleeg dan de collegegeldmeter. Op die pagina vind je ook alle informatie over:

  • Betaling collegegeld door je werkgever of een ander
  • Levenlangleren krediet
  • Beurzen voor leraren
  • Subsidieregeling tweede lerarenopleiding

Stap 1: Je meldt je - uiterlijk 31 augustus - aan via Studielink.
Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink - dashboard.

Als je je hebt aangemeld, betekent dit nog niet dat je al bent ingeschreven. Je bent pas inschreven zodra je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

Start je in februari met je studie?
Stroom je tussentijds in of kies je voor een opleiding met een instroom in februari*, dan vindt incasso van je collegegeld plaats op of rond de 25ste van de maand. Dit is afhankelijk van de verwerkingstijd na je inschrijving. Ook hier geldt dat de laatste incasso plaatsvindt op of rond 25 juni. Zowel bij betaling ineens of in termijnen ontvang je voorafgaand aan elke incasso een bericht waarin je wordt geïnformeerd over de incassodatum.

Stap 2: Je mag de Studiekeuzecheck doen.
De Studiekeuzecheck voor bachelors en associate degrees in deeltijd en masters voltijd en deeltijd is niet verplicht. Wil je dit wel, dan kun je dat aangeven in Studielink.

De Studiekeuzecheck zorgt ervoor dat we je vanaf het begin begeleiding op maat kunnen bieden. Dat vergroot je kans op studiesucces. De studiekeuzecheck bestaat in ieder geval uit een digitale vragenlijst en een check-in gesprek met je opleiding. Tijdens het gesprek wordt het studiekeuzeadvies opgesteld en besproken. Uitgebreide informatie vind je op de Studiekeuzecheck, jouw check-in bij Fontys

Stap 3: je regelt de machtiging voor de betaling van je collegegeld. Een machtiging afgeven kan vanaf half mei in je Studielink-dashboard, je ontvangt hierover een e-mail.
De eerste incasso vindt plaats op of rond 25 september.  

Meer informatie over je collegegeld vind je hier.

In de factsheet vind je de belangrijkste opleidingsinformatie handig op een rij.

Download de factsheet

Ja, instromen in februari is mogelijk. Het is echter niet voor iedereen geschikt. Aangezien je aansluit bij een onderwijsgroep die in september gestart is met de opleiding, vraagt het oppakken van de onderwijsactiviteiten meer van jouw voorkennis en ervaring, dan bij septemberinstroom. Je kansrijkheid bij februari-instroom neemt aanzienlijk toe, wanneer je over eerder en/of elders verworven competenties beschikt. Zo maken een hbo-vooropleiding en ervaring in het onderwijs je kansrijker. Neem contact op met de deeltijd- of intakecoördinator om te bespreken of instromen in februari voor jou een goede optie is.

Inschrijven doe je via Studielink voor de maand februari. Hierna ontvang je van ons een e-mail met instructies om je inschrijving in orde te maken. De opleiding start voor jou dan in de week van 7 februari.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via telefoon 08850 74288 of e-mail naar studentzakenflot@fontys.nl.
Veelgestelde vragen

Heb je vragen over bijvoorbeeld stagelopen, je vooropleiding en het collegegeld? Of heb je een andere vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.